Hei!


Måtte bare teste appen for blogg og fortelle at meg og synne sitter på bussen hjem etter å ha sett en ganske dårlig film. Forteller dere en gang jeg gidder, eller så gjør jeg det aldri, hvem vet?


Og ja, dere må jo få et superfint bilde av oss på bussen! L8er
Heeeey partypeople! Det er Synne igjen, ja nå vedder jeg på at dere ble helt sånn :D:DD:D:D. neida, men hvertfall så skal jeg blogge for Kristine da siden hun ikke hadde noe å blogge om. Sant forrige innlegg var søtt? ble helt sånn, ååe. Men jaffal, jeg har ikke så mye å formidle dere. Kristine var på yoga i går btw, da lo jeg godt. 

 

Men ja, siden sist jeg gjesteblogget som det heter så fint i bloggverden, så har vi jo begynnt på skole og sånn, Kristine byttet til min skole og hun kom i min klasse, da ble jeg helt sånn :D:D:D.  så skolen er bra, mangler bare Hege. Det hadde vert bra det!! Vi gjør egentlig ikke så mye på skolen, vi har masse om politikk i samfunnsfag da. 
På fredag hadde vi blokkdag i tysk/fransk/spansk , jeg hadde tysk, Kristine hadde spansk. Hun måtte gjøre oppgaver med tidsskjema, jeg måtte høre på læreren min snakke.. i 7 timer, + jeg fikk få tidligere. Sucker. 
jeg har ikke så mye å komme med, så dere kan få se fine bilder fra skolen:

jeg var prinsesse, Kristine var... kristine

jeg ble forelsket i pc'en min i tysken

hadde sykt gøy i tysken, som dere kan se


Jeg ser at alle de andre gjestebloggerne som gjesteblogger for de på topplisten skriver om vennskapet til de som eier bloggen. Derfor ser jeg på det som min plikt å skrive litt om mitt og Kristine sitt vennskap. Er ikke mye å si bortsett fra at det er et merkelig vennskap. Tror ikke vi skal gå heelt innpå detaljer, men vi er ikke så grei med hverandre hele tiden, men vi vet at det bare er tull selfølgelig. Vi vet hvor vi har hverandre, og det er veldig bra. Glad i deg sant♥

 

Jeg har ikke så mye mer å siegentlig, annet enn at jeg er Tetris dronningen! 
Heeeii alle Kristine sine blogglesere! Dette er ett gjesteinnlegg fra Synne. Det er meg med det blonde håret på forrige innlegg.
Kristine har ikke blogget hele denne uken for hun har vert opptatt med å vere med meg! Har vert med hun hver eneste dag, faktisk. Vi har skaffet oss leilighet, hehehe. På en måte. Vi bor der ikke, bare er der på dagen og sånn. Har ikke senger der sant. Anyways, nå er Kristine på overnatting hos meg. Vi skal være lenge våken så skal vi tiidlig opp i morgen, for å bli trøtt å stå tidlig opp dagen etterpå, for å få døynrytme til skolen begynner igjen. Vi er smartest i verden, vi vet. Begge to kom btw innpå førstevalget i førsterunde. Vet ikke om Kristine sa det til dere, men hun skal gå på en skole i byen, men jeg blir her på bondelandet. Så vi har bare to dager igjen av sommerferien:o:o shiiit! Det er sykt lite det, sommeren har gått ekstremt fort!
Som dere kanskje merket, har jeg så utrolig lite interessant å komme med, men dere har noe å lese da hvertfall:)))

her er meg og kristine på klassetur i juni. og sindre da, men nå er det ikke han som blogger, selvom jeg er veldig glad i han også!! skulle egentlig legge ut et bilde av meg og kristine når vi vekket hele klassen med grytelokk og en sånn triangel greie, men fikk ikke lov for kristine likte ikke bildet av seg, huffi. det var btw morsomt for oss å vekke hele klassen, men alle hatet oss, tror de gjør det enda. for de liker ting på facebook når vi skriver dårlige ting

her er meg og kristine i bursdagen til vår venn stian, i midten der er vår venn simen eller geiten som jeg liker å kalle han. her lo vi av at simen ble flau fordi vi tok selvutløser på badet til stian, hehe

her er meg, hege og kristine. hege er vår venn, og vi tre er bestevenner. 3-kløvert. ilu jentar

her er meg og kristine på tur dagen etter vi hadde muntlig eksamen, huff. vi var ikke så bleik, dårlig kamera

her er vi på skolen

her er vi i bursdag til 3 gutter

her er vi i min stue, for en stund siden. ja, jeg er oppned og ja vi har svart stue :o

her er meg på resturang på kreta, tatt forrige fredag. åå, savner syden, og den resturangen. var eneste resturangen jeg fikk gyros på, tror jeg. gyros og fanta blue er det eneste jeg spiser og drikker i syden. og noe chicken greier, hehe.

 

Ved at jeg skrev alt dette har jeg funnet ut at jeg er sykt dårlig til å blogge, jeg er også sykt dårlig til å forklare ting. men whatever. Dere fikk hvertfall noe langt å lese :))
Blogges sikkert en annen gang, heheh. see yoou!
EDIT: jeg glemte å si at vi skal på Rihanna konsert på onsdag, vi har golden circle billetter!! det blir syyykt, gleder meg!!Kristinetm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits