Vell, nye og nye, begynner å bli en stund siden jeg kjøpte de og også en stund siden jeg tok bildene. Jeg fant disse på salg i Norge i februar når jeg var hjemme tror jeg. Var satt ned fra 799 til noe med tohundre om jeg ikke husker feil, og dette var på Shoeday. Det er skinn og både gode å gå med og fine å se på. Jeg har aldri funnet noen enkle svarte boots som jeg har likt godt nok til å kjøpe de, men disse måtte jeg bare ha. Perfekt til det meste uansett årstid, gleder meg til å kombinere de med bare bein og en fin kjole i sommer på jobb. De er allerede mye brukt og jeg skjønner ikke hvordan jeg har klart meg uten et sånt par tidligere. 

 

 

 

 

 

  

 

Da jeg hadde skrevet innlegget i går ble jeg inspirert til å lage et "back to school" inspirasjonsinnlegg, men før jeg fikk postet det så ble jeg så trøtt at jeg bare måtte gå og legge meg. Men egentlig passet jo det fint i og med at det nå er søndag og for mange er dette dagen for å finne ut hva dere skal gå med første skoledag. Her i Bergen hvor jeg bor er det meldt fint vær neste uke så sommerlige antrekk er fortsatt aktuelt. Ellers kan man forlenge sommeren gjennom høsten med å gå med bare bein til kjole og boots med en jakke over. Noe jeg også liker veldig godt er en strikkegenser med en slitt olashorts under kombinert med noen kule sneakers. En enkel t-skjorte og svarte jeans kombinert med favoritt sandalene fra sommeren er også en fin måte å ta med sommergarderoben inn i høstmånedene. Det er som oftest litt kaldt om morgenen da man går til bussen eller til skolen og da er det godt å hive et sjal rundt halsen, på den måten kan man gå med en tynn genser eller jakke uten å fryse selvom gradestokken ikke viser mange plussgradene. Syns egentlig generelt det er utrolig mye fint man kan gå med nå i overgangen mellom sommer og høst. 

 

 

Pictures pinterest & tumblr 

 

 
bilde 1 før bilde 2 redskapene bilde 3 sprettet opp lommen bilde 4 og 5 ferdig resultat 

 

Heisann! I dag har jeg lagd meg en ny shorts. Eller shortsen lagde jeg for noen dager siden, klippet opp en gammel bukse jeg fikk av min tante. Den er fra lindex forresten. Klippet den ikke så veldig kort da, fordi jeg er så redd for å ødelegge hele greien, så jeg bretter heller opp. Syns kantene blir finere då og, ellers måtte jeg brukt masse tid på å gjøre de slitt og sånn.. Dere skjønner. 

Så i dag tok jeg og fikset lommen bak. Har hatt lyst å gjøre det lenge, men har ikke hatt en shorts som passer til det enda.. Men hvertfall sprettet jeg først opp lommen så langt ned jeg ville ha det. Så begynte jeg å feste på naglene da, måtte bruke tang for å feste de skikkelig. Det var vell egentlig alt jeg gjorde, hehehe. Brukte to sånne pakker med nagler fra panduro. Jeg er veldig fornøyd med resulatet og tror egentlig jeg kommer til å bo i denne shortsen fremover.. Sweet dreams dere!! <3

 

 

Fra weekday       


Hei dere! Disse skoene er rett og slett perfekte! Kan sprite opp et hvert antrekk og gjøre det femtusen ganger kulere. Bare tenk dere en enkel svart bukse og en enkel svart bluse med disse skoene og et sølvsmykke! Amazing. Står omtrent øverst på sko ønskelisten min, rett etter Jeffrey Campell og er par litt lave svarte pumps til hverdags. 

Endelig helg dere, har ventet på det siden forrige helg egentlig. Men bare en uke igjenn, fylt med geografiprøve, matteprøve, spanskprøve og ja, tror det var alt. Og ja, må lese ferdig en bok i engelsk. Way to goo! Ha en fin helg hvertfall! 

 

 

fra h&m 399,- 

Hei på dere! Dette er de nydelige skoene jeg kjøpte i byen med Ani her for to uker siden. Siden det kom ut i nettbutikken til h&m har jeg siklet på de, og når jeg fant de i butikken begynte jeg nesten å grine. Snakk og lykkefølelse! Så nå står de fint inne i skohyllen min og venter på en fin dag de kan brukes på! Natta! 

 

Hervé Léger Matthew Williamson 

 

Mary Katrantzou Halston Heritage 

 

 

Diane von Furstenberg Sass & bide 

Herfra og her, herfra og her, herfra og her.

 

Hej snuppedupper! Håper alle har det bra! Jeg har tittet litt inne på net-a-porter på salget, og guu så mye fint det er! Skulle ønske jeg hadde litt mer penger, eller veldig mye mer sånn at jeg kunne kjøpt meg akkurat det jeg har lyst på. Da skulle jeg hvertfall hatt den kjolen med fiskebolle på midten, kuleste jeg noen gang har sett. Linkene står i rekkefølge vist noen har lyst å klikke hjem noe til meg. See you! 

 

                                                                                                                          smykke KappAhl       

Jeg har hatt en finfin jul med min familie, fått mange flotte gaver og i dag har jeg vært på lagunen med to av verdens beste jenter! Livet er hærlig altså! Selvom det har blitt litt mye julemat og godter i det siste.. Kanskje jeg tar meg en liten økt med yoga nå. Ja, det var lurt. Snakkes godtfolk! 

 


Kristinetm


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · beauty · Blogg · inspirasjon · London · mote · reise · studie · SYNNÆÆÆ · tanker · til vanlig · tips · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits