GOD JUL ALLE SAMMEN! Jeg ønsker både kjente og ukjente en utrolig fin julaften! Håper alle koser seg, spiser mye god mat og forhåpentligvis får noen fine gaver! Jeg syns også vi skal tenke litt på de som ikke har det så bra i juletiden og tenke over hvor bra vi selv har det! Jeg er akkurat kommet hjem fra jobb og er snart på vei til mormor og morfar. Kos dere i kveld, det skal hvertfall jeg! 

 


skjerf hm genser bikbok deksel glitter 

 

Hei alle vakre mennesker! I dag er det lillejulaften jo, helt sykt hvor fort tiden har gått. Jeg gleder meg utrolig mye til i måren, selvom jeg ikke har så mye julestemning egentlig. Skal jobbe i måren også, men det gleder jeg meg til. Julekvelden skal vi feire hos mormor og morfar med hele familien på mamma sin side, så det blir utrolig kjekt.  Men jeg kjøpte meg dette utrolig fine skjerfet her om dagen til bare 49 kr. Jeg elsker det, spesielt fargen! Jeg kjøpte meg også et utrolig kult ugledeksel som har fått navnet Conrad. Håper alle får en kjempe fin lille julaften. 

 

cardigan lindex ullgenser pierre robert bukse monki boots steve madden lue cubus ring monki belte vintage veske hm 

 

Heisann! Det er så deilig å tenke på at det er juleferie! Dagen i dag har jeg brukt på cafebesøk med noen fine folk, litt julegaveshopping og så en tur inn til mormor og de. Så nå er jeg ferdig med alle julegaver og nå skal jeg slappe av. Håper på litt julestemning og snø! I dag har det vært skikkelig kaldt og masse frost, så bildene ble ganske fine egentlig, men kaldt å ikke ha jakke på seg ute. Nå skal jeg faktisk ta kvelden og legge meg, god natt kjære mennesker! Ha en nydelig helg! 
dongeriskjorte levis cardigan en butikk i Paris ullgenser pierre robert skjørt vila boots steve madden armbånd topshop, cubus og american eagle

 

Hei dere! No er det ikke mange dagene til jul, men trosje dere snøen er forsvunnet? Det er skikkelig dumt, men går ikke an å gjøre noe med det. Disse bildene er fra akkurat en uke siden, altså forrige torsdag. Jeg er jo verdens største frysepinne, men det funker fint å gå med ullgenser når de er så fine som de fra Pierre Robert. Et lite tips til andre frysepinner. Jeg gikk også med to ullstrømpebukser, haha.

I dag er jeg ikke helt frisk, skulle egentlig vært på jobb, men snufser litt vell mye for det. Derfor skal kveldens brukes til å pakke inn gaver. Ha en fin torsdagkveld dere! 

 

 
Hei dere! Jeg såg denne videoen på bloggen til Camilla Pihl og syns den var utrolig søt. Litt sånn for oss moteglade mennesker. Ha en finfin onsdag dere! 

 
kjole/genser vero moda boots steve madden lue cubus armbånd  american eagle, topshop og cubus 

 

Hei dere! Jeg har det så travelt for tiden med jobb, skole og sosialt liv at det er skremmende, men gøy. Tiden flyr og det er snart jul jo! I dag gikk jeg med noe som faktisk var greit nok til å komme på bloggen. Forrige uke gikk jeg rundt i uggs og boblejakke fordi det var så kalt ute. Det er det for så vidt enda, men har to ullstrømpebukser og ullgenser på meg, så jeg overlevde kulden i dag og. Håper dere fine som er innom her selvom jeg ikke blogger har en kjempe fin førjulstid. Også får dere ha en fin mandag! Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits