skinnjakke mango strikkegenser hm bukse bikbok. never denim sjal hm sko jeffrey campbell play armbånd topshop, cubus og american eagle 

 

Heisann dere! Jeg er skikkelig travel for tiden med jobb, skole og så har jeg vært i to super koselig bursdager denne helgen. Alt går i ett føler jeg. Hadde fysikkprøve på skolen i dag, og skal ha matteprøve på fredag. Wehu! Men det er ikke så altfor lenge til jul og ferie, så det blir deilig! I dag var det noe lunde fint vær, litt mørkt da, men hvertfall ikke så mye regn. Derfor tok jeg mine hidden-wedge-sneakers som jeg så fint kaller dem, med ut på tur. De er fra jeffrey campell og ble kjøpt i sommer. Har ikke fått brukt dem så altfor mye, men jeg elsker de! Ha en nydelig uke fine mennesker! 

 

Heisann! Her er litt bilder fra dag tre i Paris. Da tok vi tog til Disneyland og det var så gøy!! Følte meg som en femmåring igjen og måtte så klart kjøpe minni ører. Vi gikk rundt med noen andre som reiste på samme tur som oss, tok noen berg og dalbaner og litt sånne andre greier. På kvelden var det en parade med masse lysende vogner. Det var utrolig kult og da fikk vi se alle disney figurene! Ååå, jeg koste meg utrolig mye den dagen!! Ha en finfin dag! 

kjole monki jakke bikbok armbånd anna dello russo for hm sko anine sine, fra dna

 

Heisann! Nå er jeg hjemme igjen etter en utrolig fin helg i Sandnes. Kurt Nilsen konserten på fredag var helt fantastisk! Han ga utrolig mye av seg selv, både han og bandet faktisk og det gjorde det veldig gøy å se på. På lørdag var det bryllup til min fetter. Det var en fin sermoni, mye god mat, verdens beste dessert og generelt sett veldig koselig! Håper brudeparet er fornøyd også. Jeg gikk med denne kjolen fra monki, syns fargen er så fin! Kombinerte den enkelt med et armbånd, nude pumps og jakke over skuldrene. Håper alle har hatt en fin helg! 

 
 

Hei og hopp! Her er litt bilder  fra andre dagen vår i Paris. Vi besøkte Sacre Coeur kirken som dere ser øverst, Sainte Chapelle der glassemaleriet er fra og Notre Dame. Vi gikk også litt rundt i Paris og shoppet litt og sånn. Om kvelden gikk vi ned igjen til Notre Dame og da var det noen folk utenfor som lekte med ilden holdt jeg på å si. De sjonglerte med brennende greier og rokket rokkeringer som brant. Hvertfall litt kult og se på. Ha en nydelig dag dere! 

 Forhåndskrevet innlegg, jeg er nok i bryllup no! Antrekk kommer kanskje til uken. 

jakke hm skjørt vila tee weekday cardigan lindex boots steve madden ring monki peace armbånd topshop

 

Heisann! I dag har verdens aller beste mamma bursdag, så gratulerer så mye med dagen! Vi har spist deilig middag og berlinerboller til dessert, og snart skal vi på show. Min søster er med på et tiendeklasseshow på skolen hennes, så det blir kjekt. I måren reiser jeg til Stavanger i bryllup og på Kurt Nilsen konsert. Får se om det blir noe blogging i helgen, muligens noen forhåndskrevne innlegg. Ha en nydelig torsdag fine folk!
 

Say hello to my obsession! Jeg syns Abbey Lee er så utrolig utrolig pen! Jeg såg dette bilde på en blogg for noen måneder siden, og etter det har jeg liksom forelsket meg litt i henne, om dere skjønner? Øynene hennes er så utrolig fine og egentlig er alt med hun nydelig. Om dere vil kan dere lese mer om hun her.  Dette bilde er perfeksjonisme spør du meg! Ha en fin tirsdagkveld dere! 

Denne uken er livet mitt ganske kjedelig, men til helgen skal jeg i bryllup, gler meg!! 
 

Bedre sent enn aldri? Her er bilder fra min, mormor og min søster sin tur til Paris i august. Jeg er litt sen med å legge ut bilder, men de komme når jeg får tid. Her er hvertfall dag en, da var vi oppe i Eiffeltårnet, besøkte Triumfbuen og spiste på Champe Elysees. En utrolig fin start på turen. Ha en fin ondsdagskveld videre

strikk bikbok sjal hm boots aldo love smykke american eagle gull smykke mamma sitt

 

Hei og hopp! Jeg begynte på den første boken i Fifty Shades serien i går og er nesten halveis allerede. Rettere sagt er jeg ganske hektet. Tok meg en liten pause no til å vise dere dagens antrekk og spise en kiwi. Så nå skal jeg tilbake til Christian Grey og Ana sin verden, snakkes når jeg er ferdig med boken, muligens før. Ha en nydelig uke! 

 bukse og skjorte hm skinnjakke mamma sin gamle mc-jakke lue cubus boots steve madden 

 

Heisann! Idag har jeg hatt en super dag! Siden jeg hadde fri reiste jeg og møtte Anine når hun var ferdig på skolen. Vi reiste videre til byn, spiste lunsj på Egon og gikk litt rundt. Utrolig koselig! Jeg har gått med mamma sin gamle motorsykkeljakke i dag, og fyyysøøren som jeg digger den! Den er rett og slett den perfekte skinnjakke egentlig! Når jeg kom hjem fra byen kom Hege til meg og det er alltid like koselig å se hun igjenn! Så rettere sagt har dagen min vært meget fin! God helg dere! bukse og skjorte bikbok boots steve madden sjal hm smykke american eagle armbånd american eagle, topshop og cubus 

 

Heisann! Idag er en fin dag, for i måren har jeg fri. Derfor skal jeg lage meg en kopp te, spise is og se gossip girl nå. Jeg har også tatt bilder av antrekket mitt i dag. Veldig enkelt, men med verdens deiligste bukse. Den er høy i livet, strech i og kjempe behagelig på. Kunne faktisk bodd i den. Sjalet mitt er også tidenes beste, bare se så stort det er! Bruker det så og si hver dag for tiden, passer så fint no når det er blit kaldt ute. Ha en fin torsdag dere! 

 Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits