Heihei! Livet i London er egentlig ganske greit det. Jeg stortrives og har hatt mye å gjøre siden jeg kom hit. Forrige uke var det welcome og freshers week noe som betyr mange sosiale eventer og mange spennende introduksjons klassser om jeg kan kalle det for det. Hvertfall gikk jeg på en del sånne klasser der de snakket om hvordan leve sunt på budsjett, hvordan få det meste ut av tiden på SOAS og hvordan det generelt er å bo i London. Om kveldene var det stort sett noe som skjedde i baren i kjelleren på skolen. Jeg var så heldig å møte to søte jenter allerede første dagen i første introduksjons klasse så vi har hengt i lag de fleste kveldene og blitt kjent med enda flere nye folk samtidig. Det er helt utrolig hvor mange forskjellige folk det er på skolen. Et av "ordtakene" til skolen er "Meet the world at SOAS" og det er så sant som det kan bli. Jeg har møtt folk fra Egypt, USA, Japan, Frankrike, Italia, Danmark, Sverige, Nederland og så klart fra Norge og England. Her om dagen møtte jeg faktisk en fyr som var italiensk men som kunne snakke norsk. Han hadde bodd to år på Vestlandet og var veldig stolt over å kunne nynorsk. Så ja det sier litt om hvor liten verden faktisk er. 

Skolemessig har jeg hatt to forelesninger. Den første var spesielt interessant da jeg likte foreleseren veldig godt. Han var lett å forstå og gjorde timen spennende. Den andre var så som så, men her har jeg allerede lest litt på egenhånd og tror det skal gå veldig fint. I dag har jeg ingen forelesninger og skal derfor bruke dagen til å lese om microøkonomi. Senere idag skal jeg på en yoga time og så blir det kanskje ut å ta noen øl i kveld, haha. Føler jeg har drukket mer øl enn vann her borte. Vopsi, men er det freshers så er det freshers. Timeplanen min ser foreløpig veldig grei ut, med fri hver onsdag. Dette kan dessverre forandre seg i løpet av denne uken da vi får vite når vi skal ha totorials, men fingers crossed. 

Nå må jeg komme meg tilbake til økonomiens verden, ville bare stikke innom og si hei alt står bra til med meg. Savner hjemme litt i blant, men det er vel egentlig bare helt naturlig. Ha en fin dag alle sammen!

 

 

Jeg er helt forelsket i denne nydelige byen! Jeg trives her og har hatt noen fine dager så langt. Meg og pappa koste oss sammen de dagene han var her, med god mat og drikke. Pluss litt sightseeing, handling av mat og andre ting til rommet mitt. Jeg var også så heldig å få møte på min fine søster og kjæresten hennes som var på kjærestetur her borte, og spise middag med de hele to dager. Fredag var det ut med fine jenter i Central London, noe som var gøy. For meg var det en helt ny opplevelse å gå på en så fin nattklubb med dresscode og gratis drikke, men gøy var det.
Så dere skjønner at de første dagene her borte har gått litt i ett. Jeg har likevel rukket å ta litt bilder, noe fra her om dagen og noen fra i dag da jeg tok meg en liten vandretur. Jeg elsker virkelig å bare gå rundtom med musikk i ørene og bare ta inn alt rundt meg. Jeg har egentlig ingen anelse om hvor jeg gikk idag, men fint var det og jeg falt enda litt mer for London.

I morgen er min første dag på skolen, hjelp! Da begynner welcome week og freshers week, noe som betyr masse nye inntrykk, nye folk og festlige opplevelser. Jeg gleder meg egentlig veldig, tror dette blir bra! 

 

 


God morgen dere! Nå er klokken litt over ni her borte og jeg er ferdigfikset og klar for å møte pappa til frokost. Jeg er så heldig at han reiste med meg bort hit så jeg slipper å stresse med alle mulige småting alene nå de første dagene. Ellers går det veldig fint, eller egentlig går det over all forventning. Jeg har ikke fått panikk enda og jeg har ikke begynt å gråte. Klapp på skulderen til meg for å være så rolig. Dagen i går gikk til å pakke ut, slappe av litt, finne hotellet til pappa, gå ut for å spise på Nandos etterfulgt av noen øl på en liten pub. Når jeg kom inn for kvelden tenkte jeg: ånei nå skal jeg være alene hjelp. Men det gikk utrolig bra det også. Jeg var heldigvis ganske trøtt, noe som resulterte i at jeg sov sju timer uten å våkne i panikk. Deilig! 


Håper alle får en nydelig dag så snakkes vi senere! Nå vet dere hvertfall jeg har det bra her borte! 

 

 

 

 


Idag er siste dagen min hjemme. Det er helt uvirkelig. Når jeg søkte på skole trodde jeg aldri at tiden skulle gå så fort. Tenk det er i morgen tidlig jeg reiser. Jeg kan liksom ikke tro at jeg har enveisbillett til London. For et år siden hadde jeg ikke tenkt tanken engang. Jeg er så nervøs jeg til tider ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg eller hva jeg skal tenke. Hjerter bare slår i hundre og jeg er livredd. Men jeg vet egentlig ikke helt hva jeg er redd for. Det er jo bare snakk om tre måneder før jeg er hjemme igjen på besøk. Tre bittesmå korte måneder. Ja, jeg skal være i et annet land uten min kjære rundt meg, men mange har klart det før meg og jeg skal ikke være noe dårligere. Det er likevel trist å reise fra familien og mine fine venner. Kommer til å bli helt forferdelig å si hade til mamma og pappa tror jeg, og ikke minst min søster. Blir nok en del grining når jeg klemmer de for siste gang. 

Det jeg tror jeg gruer meg mest til er å om jeg kommer til å klare få meg venner. Jeg er redd jeg må være mye alene, og det er litt skummelt for da kan hjemlengselen bli stor. Jeg får bare prøve så godt jeg kan å bli kjent med noen, og tenke at det er likt for så og si alle. Ellers er jeg så heldig å ha tre venninner på en annen skole i London så egentlig skal det gå veldig fint. Allerede fredag skal jeg møte to av disse igjen og jeg gleder meg stort!

Studie gruer jeg meg litt til og. Det er jo noe helt nytt som jeg ikke kan noe om fra før. Jeg skal studere økonomi, og strengt tatt er jeg ikke spesielt økonomisk av meg. Språket gruer jeg meg ikke så mye til, tror egentlig jeg har god kontroll på engelsken min. Eller jeg føler jeg har et greit ordforråd, men tror kanskje det tar litt tid før alt kommer flytende. Regner med det skal gå fint egentlig. Jeg kan ikke faguttrykk da, men har funnet ut jeg må skrive ned alle vanskelige ord på forelesninger slik at jeg kan slå de opp og lære meg dem. Har til og med kjøpt meg norsk-engelsk/engelsk-norsk økonomisk ordbok . 

Dette ble egentlig et litt rotete innlegg, men for øyeblikket er det litt rot i hodet mitt og så godt å få skrevet litt ned. Idag er det bare pakking, litt venninnekos og litt familekos på planen. En fin siste dag hjemme! 

 

 

 
bluse zara bukse bikbok sko hm hatt bikbok 

 

God mandag dere! To små dager til jeg reiser. Herregud, tiden har går så fort. Frem til nå har jeg brukt formiddagen på å drikke litt for mye kaffi og surre rundt her hjemme med pakking og forberedelser. Snart skal jeg møte en venninne til lunsj, så skal jeg oppom jobben en tur og gjøre noen ærender før det blir besøk til farmor og tante, og tante og onkel. Så i kveld får jeg besøk av en annen venninne. Gleder meg til å få se så mange av mine kjære i dag, men kjenner det blir trist å si "hade" til de for alle betyr så mye for meg. Tror det heller får bli et "snakkes snart" så blir det litt mindre trist. Det er jo egentlig ikke så lenge til jeg ser alle igjen, men likevel. 

Ha en fin mandag dere! 

bukse bikbok tee zara jakke/cardigan hm sko hm veske tiger of sweden solbriller urban outfitters 

 

Ha en god onsdag alle sammen! 

 

 


- superfornøyd - 

 

Tror faktisk jeg helt ærlig kan si jeg aldri har hatt så fine negler! Jeg har bitt negler så lenge jeg kan huske med små pauser innimellom. Husker en gang hadde jeg og onkel en avtale at visst jeg slutta å bite skulle han spandere syden tur på meg. Det begynner å bli et par år siden nå, men jeg klarte det og vi koste oss masse i syden hele familien. Jeg begynte dessverre å bite igjen da.. Nå derimot har jeg vært flink lenge og klart å holde meg så til bursdagen fikk jeg gavekort på en manikyr. Så nå sitter jeg her neglefin og superfornøyd! 

 

 

genser weekday skjørt hm sko hm solbriller urban outfitters veske michael kors 

God morgen dere! Ny uke, nye muligheter er det ikke det de sier? Dette er gårsdagens antrekk da jeg egentlig ikke gjorde så mye nyttig, men er det ikke sånn søndager skal være? Nå er jeg snart på vei ut dørene for å få fikset neglene mine, viser bildere senere, og gjøre noen ærend før det er senvakt på jobb. Ha en nydelig mandag dere! 

 

 


Litt pakking en lørdagsmorgen før jobb med kaffi og Thomas Dybdahl.  Driver og rydder gjennom klærne mine og lager lister over alt jeg vil ha med meg. Så når jeg virkelig må pakke som egentlig ikke er litt lenge til, da velger jeg bare av det jeg allerede har skrevet ned som jeg vil ta med. Smart sant? Eller kanskje ikke, vet ikke. Har aldri pakket for mer enn tre uker før så dette blir spennende. Snart skal jeg avgårde på jobb og så er det ut på eventyr med fine jenter i kveld!
Ha en god helg alle sammen! 

 

 


kåpe monki topp zara bukse bikbok sko reebook veske tiger of sweden solbriller urban outfitters 

 

Ny kåpe og ny veske, litt materialistisk glede må til. Vesken har jeg siklet på siden vi fikk den inn i butikken der jeg jobber og jeg bare måtte kjøpe den til meg selv i bursdagsgave. Kåpen er også en bursdagsgave på en måte siden jeg brukte penger jeg har fått i gave. Er veldig fornøyd med disse siste innkjøpene, men nå skal alle penger spares til London. Reiser om bare to uker, kan ikke tro det. Det kribler i magen på både godt og vondt. 

 

 

 

 
Hello September

 

Favoritt årstiden min er kommet! Som jeg elsker høsten. Strikkegensere, kakao, lange turer, kåper, varm te, store sjal, filmkos, peiskos og innekos generelt for ikke å glemme alle de nydelige fargene naturen gir oss. Gleder meg til de neste månedene! 

 

 


Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · London · mote · reise · SYNNÆÆÆ · tanker · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits