kjole hm hoodie cubus kåpe bikbok lue cubus boots steve madden 

 

Heisann sveisann! Jeg blogger jo så skjelden at jeg ikke vet hva jeg skal skrive engang. Men her er noen bilder min søster tok av meg på onsdag. Da var det jo bra vær, det er det ikke i dag... Jeg ønsker meg fine høstdager jeg, slik at antrekkene blir gøye og bildene fine. Men hvem ønsker seg ikke fint vær? Alt blir jo så mye bedre då og humøret blir ti ganger bedre. Tror jeg må flytte til et land der været er bra hele tiden når jeg blir voksen. Denne uken har hvertfall gått like fort som den forrige, har hatt det sykt travelt. Neste uke blir nok likedan, men så er det høstferie!!! Gler meg! Dere får ha en nydelig fredagskveld. Snakkes kjære mennesker! 


kåpe bikbok bukse gammel fra cubus genser brandy melville sko weekday lue cubus sjal hm 

 

Heisann dere! I dag fant jeg ut et var på tide med et blogginnlegg. Har hatt det sykt travelt denne uken og det vil si ingen tid til å ta bilder og derfor ingen blogging. Men om dere fortsatt er her inne og skjekker om jeg blogger vil jeg bare si at om man venter på noe godt venter man ikke forgjeves. Høhø.

I dag har det vært fint vær jo, så jeg har gått med den fine nye kåpen min fra bikbok. Den er perfekt i fasongen og virkelig en favoritt! Sjalet og luen er for så vidt favoritter de og. Jeg elsker høsten! Det er den beste årstiden (om det er fint vær) og da kan man kle seg i deilige strikkegensere, kåper og store sjal. Ellers har jeg fått meg jobb!!! Hadde første dagen min i går og så skal jeg jobbe igjen i måren. Ha en fin fredagskveld hva enn dere finner på! Jeg skal bare slappe av. Peeeace out! tee weekday cardigan bikbok shorts diy boots steve madden armbånd cubus og american eagle outfitters 

 

Hei og hopp! I går rakk jeg ikke ta bilder før det var blitt nesten mørkt. Jeg var en tur i byen med min kjære Ani og kjøpte meg nye supersøte røde støvler og drakk deilig kaffi. Min eneste lillesøster hadde også bursdag i går, ikke at jeg såg så mye til hun fordi hun var i byen. Men gratulerer med overstått vb søster! Idag begynte jeg ikke på skolen før kvart over tolv, så fikk sove helt til ti. Utrolig deilig! Peace out! 

 shorts diy skjorte hm lue cubus boots steve madden smykke american apprael belte hm

 

Heisann! Innser no at det var rimelig dumt å skrive den tittelen på det forrige innlegget. Beklager for det! Men dere vet, jeg blogger når det passer meg. I dag har jeg gått med antrekket over, drukket masse te og vært på tur med pappa og hunden. Snart er det middag og livet er egentlig ganske greit. Paris photo diary kommer en dag jeg gidder. For siden sist har jeg vært i Paris, klippet håret kort, begynt i andre klasse med en del nye fag og drukket masse te. Drikker egentlig altfor mye te. Snakkes kjære medmennesker! Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits