black and white - 

 

En liten sniktitt på antrekket fra min bursdag. Dere får se resten i løpet av helgen. Denne uken har rett og slett gått i ett. Litt jobb, masse sosialt og så har jeg styrt  en del med London angående skole, boplass og sånt. Tiden flyr hvertfall og det er faktisk ikke lenge til jeg setter meg på flyet og flytter ut av landet. Æææ skummelt. Det har ikke helt gått opp for meg enda, men det både gledes og grues. 

 

 

 


Forrige uke hadde vi de fineste sommerdagene og jeg nøt de virkelig. Bading, soling, jordbærspising, litt jobb og mye sosial med fine folk. Det var noen deilige dager. Søndag var like fin og vi hadde rundt 26 grader. Da hadde meg, pappa, søster og kjæresten hennes en fin dag med sjøen. Elsker virkelig å bade jeg så dette var topp. En virkelig fin avslutning på sommerferien.

 
 

Gratulerer med dagen til megselv! Tiden flyr og endelig er jeg 20! Har fått nydelige blomster og kake på sengen idag tidlig av min fine søster og pappa. Fikk også en super gave av søsteren min! Foreløpig er denne dagen perfekt og jeg gleder meg til å gå ut og spise senere idag! 

 

 


shorts levis topp hm hoodie adidas sko reebook solbriller topshop 
 

Plutselig ble det sommer her i Bergen. I går var en nydelig dag og da var det frem med shortsen igjen, hadde så godt som pakket den vekk for høsten. Jeg og mamma benyttet kvelden til å ro oss en tur på et vann her vi bor. Vi pratet, lo, drakk corona og hadde det veldig fint egentlig. En perfekt start på uken! Når har jeg nettopp kjørt mamma til fergen for hun skal reise på jakt en uke. Så nå er det på med bikini for å nyte de 21 gradene vi har før det er avgårde på senvakt. Ha en nydelig tirsdag dere! 

 

 
 

Søndagsfrokost på en mandag, bedre start på uken kan jeg knapt tenke meg. Have a good one! 

 

 

 

 

  

 

Da jeg hadde skrevet innlegget i går ble jeg inspirert til å lage et "back to school" inspirasjonsinnlegg, men før jeg fikk postet det så ble jeg så trøtt at jeg bare måtte gå og legge meg. Men egentlig passet jo det fint i og med at det nå er søndag og for mange er dette dagen for å finne ut hva dere skal gå med første skoledag. Her i Bergen hvor jeg bor er det meldt fint vær neste uke så sommerlige antrekk er fortsatt aktuelt. Ellers kan man forlenge sommeren gjennom høsten med å gå med bare bein til kjole og boots med en jakke over. Noe jeg også liker veldig godt er en strikkegenser med en slitt olashorts under kombinert med noen kule sneakers. En enkel t-skjorte og svarte jeans kombinert med favoritt sandalene fra sommeren er også en fin måte å ta med sommergarderoben inn i høstmånedene. Det er som oftest litt kaldt om morgenen da man går til bussen eller til skolen og da er det godt å hive et sjal rundt halsen, på den måten kan man gå med en tynn genser eller jakke uten å fryse selvom gradestokken ikke viser mange plussgradene. Syns egentlig generelt det er utrolig mye fint man kan gå med nå i overgangen mellom sommer og høst. 

 

 

Pictures pinterest & tumblr 

 

 


bluse zara smykke koselig butikk i Sydney 

 

Hei og hopp! Titter egentlig bare innom for å ønske dere en god lørdag. Håper alle har hatt en super uke, og mange av dere er kanskje klar til å begynne på skolen på mandag? Eller klar og klar, men mange begynner vell igjen neste uke. Jeg er litt heldig der og begynner ikke før i midten av september, så jeg har nesten en hel måned til med sommerferie. Ganske deilig, men gleder meg til å komme igang igjen jeg og. Har tross alt egentlig hatt ferie i et helt år nå, så det skal bli spennende å begynne å ha rutiner igjen og ikke minst lære nye ting. Tror det kommende året blir veldig bra. 

 

 

 


God morgen dere! Eller blir faktisk god dag nå. Hatt en lat morgen siden jeg har fri fra jobb. Har sovet ganske lenge, kost meg med det nye og kaffi. For meg finnes det knapt noen bedre måte å starte dagen på. Så nå er jeg på min andre kopp med kaffi, har vært innom alle bloggene jeg må innom, sett litt på wehearit og tumblr og er nå klar for å spise frokost med min søster. Håper alle får en super fredag! 

 

 

 

 


bukse bikbok topp hm solbriller urban outfitters sko og smykke hm 

 

Gårsdagens antrekk fra kinotur. Vi såg Vacation, en utrolig morsom film. Anbefaler å se den om dere vil se en film som garantert får deg til å le og samtidig bli litt klein. Koste meg ihvertfall veldig med hærlige venninner. 

 

 
 bukse bikbok bluse hm sko pavement 

 

På mandag var jeg en liten tur på shopping og fikk med meg disse godbitene hjem, i tillegg til en hvit bukse. Burde ikke bruke penger i og med at jeg snart drar til London, menmen det var salg. Idag har jeg bare slappet av for jeg er ikke helt hundre prosent frisk. Så nå sitter jeg med mormor og mamma og spiser bringebær og blåbær med vaniljesaus på. Senere skal jeg på kino med to venninner noe som blir veldig koselig. Håper alle har en fin uke! 

 

 
 

 

Heihei! Har fortsatt litt bilder igjen fra den nydelige turen meg og Anine hadde til Sydney i vår. Vi gjorde mye forskjellig dere nede og en dag besøkte vi Chinese Garden of Friendship. Det er en utrolig fin kinesisk hage som ligger nede ved havnen i Sydney. Var så koselig å vandre i så nydelige omgivelser og været var helt på topp så vi hadde virkelig en fin dag denne dagen! 

 

 
 

 

Favoritt quote! 

 

 


bluse zara shorts zara sko hm solbriller urban outfitters 

 

Drømmer meg tilbake til nydelige dager i Paris med sol og varme. Her i Bergen regner det noe grådig og jeg er glad jeg er inne. Har en liten "fridag" i dag hvor jeg bare spiller sims, blogger, ser på bilder fra sommeren, drikker te og koser meg. Sliter med en forkjølelse så en dag som dette trengte jeg. Håper alle har det fint, long time no see er det ikke det man sier? Hvertfall skal jeg ikke love noe blogging fremover men et lite hei innimellom blir det nok! 

 

 


Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits