Just me, myself and I. Photo: me 

     

Jeg har så mye jeg kunne skrevet, så mange ord. Men jeg klarer ikke uttrykke dem. Det som skjedde i Norge for akkurat et år siden er så uvirkelig. Idag har vi tent lys og varme tanker sendes til ofre og pårørende etter denne forferdelige dagen for nøyaktig et år siden. 22. juli vil aldri glemmes!

 

 
bluse vintage shorts diy sko deena and ozzy sokker topshop smykke gina tricot 

 

Hei og hopp! Nå er jeg hjemme og det er egentlig ganske deilig. Har hatt så mye å gjøre det siste ukene at det er deilig med en stille kveld. I måren er det på an igjen som barnevakt, ikke at jeg klager. Koser meg masse med mine nydelige fettere! Dagen i dag har jeg brukt på å jobbe og så var jeg på kino med Ani, hennes lillesøster og pappa. Vi såg Istid 4 som var ganske så bra! Jeg gikk med antrekket over, minus skoene siden jeg valgte flate i steden for. Og pluss jakke, i og med at det er en regnfull sommer vi har her i Bergen. Ellers håper jeg alle har det bra og så snakkes vi vell til uken.. Eller kanskje uken etter, siden jeg reiser til Oslo neste lørdag. Ha det fint så lenge!! 

 

dongerijakke og bluse vintage skjørt vila sko weekday veske urban outfitters armbånd hm ring topshop 

 

Hei dere fine mennesker! Akkurat nå er jeg svært tom for ord, men tenkte å komme med et innlegg siden jeg tok antrekksbilder i går. Var på en liten shoppingtur med mamma, Marte og Anine. Sistnevnte har jeg vært med hele helgen og hatt det over gjennomsnittet koselig. Ellers kjøpte jeg meg masse fint i går og jeg gikk med verdens fineste veske! Elsker den fordi den er så indiansk og bohemsk. Og fordi den har frynser!! Har dilla på frynser for tiden. 

Reiser inn igjenn til fetteren min i måren og tilbringer en uke til med han og lillebroren. Derfor lite blogging. Håper alle har det fint og at dere utnytter ferien til det fulle. Forsatt god sommer!!! 

 

topp topshop shorts diy bikini under victorias secret solbriller hm armbånd american eagle 

 

Heisann!! Et sussebilde spesielt til deg Anine, fordi jeg gler meg til å se deg igjen! På tide med et innlegg no. Lenge siden jeg har kledd meg i noe som er verdt å ta bilde av og da blir det lite blogging vet dere. Går for det meste i bikini og shorts, eller joggebukse, aller helst uten sminke. Idag derimot tok jeg på meg noe litt finere. Elsker solbrillene mine og den nye shortsen med naglelommen! Toppen og bikinien og for den del. 

Og ja, nå blir det ikke blogging før til helgen fordi jeg reiser til mormor og de. Skal passe fetteren min hele denne uken og de to neste. Skal spise masse is og gjøre masse barnslige ting. Gleder meg veldig faktisk!  Jeg elsker å ha ferie og koser meg skikkelig. Men no er på en måte ferien slutt da, siden å passe fetteren min er sommerjobben min. Egentlig regner jeg de ikke som jobb fordi det er så koselig. Håper alle har en like fin ferie som meg, enten dere er i Norge eller et annet sted på denne kloden! Forsatt god sommer dere! <3 

 


Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits