For en syk syk syk opplevelse det var å hoppe i fallskjerm! Hadde egentlig aldri trodd jeg kom til å tørre å gjøre noe sånn noengang, men så fant jeg plutselig ut at jeg ville hoppe i fallskjerm da vi var i Australia. Så ja, da hoppet jeg da. Var ufattelig skummelt å kaste seg ut av flyet for det føles jo veldig unaturlig. Så var det fritt fall i rundt 45 sek og det likte jeg ikke haha. Men når fallskjermen kom opp ble jeg meget glad og avslappet og nøt resten av hoppet. Utsikten der oppe i fra var helt syk som dere kanskje ser på noen av bildene. Utrolig glad jeg hoppet og mest sannsynlig kommer jeg nok til å gjøre det igjen for å si det sånn! 

 

 


kjole monki jakke vintage veske hm sko pavement solbriller urban outfitters 

 

 Antrekk fra en perfekt dag i Paris! Nydelig vær og deilige 30 grader, ikke akkurat slik det er i Bergen i dag. Hører regnet plasker ned utenfor. Ha en fin start på uken alle sammen!

 

 
Hei på dere! Idag har vært en hærlig dag med mine to små fettere som jeg har passet fra lørdag til søndag. Vi har vært ute og hoppet på trampoline, spilt badminton og volleyball og bare kost oss masse. Jeg har hatt kameraet med meg og tatt mange fine bilder. Har fått meg ny linse på canon kameraet mitt, var så heldig å få låne min tante sin linse som hun ikke kan bruke lenger siden hun har et annet kamera nå. Hvertfall merket jeg stor forskjell på denne linsen og den jeg pleier å bruke. Har alltid brukt den som hørte med kameraet når jeg kjøpte det, en 18-55 mm linse. Den jeg nå har fått lånt meg er en tamaron 28-300 mm linse og det er utrolig gøy!  Så nå gleder jeg meg masse til å ta flere fine bilder i sommer og lære meg litt mer med kamerainnstillinger og sånn. Jeg kom hjem for en liten stund siden så nå sitter jeg nydusjet og med nylakka negler og skal øyeblikk krype til køys. Håper alle har hatt en fin helg! 

 

 


Have a good one! 

 

 
Photo: Anette (for det meste, jeg har tatt de av hun da) For en fin tur med en fantastisk fin reisepartner! Paris er virkelig en av mine favoritt byer her i verden! Det er så nydelig her, og spesielt når det er så fint vær som vi hadde! Vi fikk gjort masse på de fem dagene vi var her, vi besøkte Sacré-Coeur, Notre Dame, Disneyland, Montmartre, og Louvre blant annet. Var også en tur i toppen Eiffeltårnet og der måtte vi kjøpe litt overprisa champagne, så klart. Vi bodde i en utrolig skjønn leilighet oppe i 18 arrondissement. Her stortrivdes vi og hadde den fineste balkongen hvor vi nøt noen flasker vin med nydelig utsikt. Anette var superflink og tok masse masse bilder, så mer kommer. Holder på å lage et eget innlegg fra Disneyland og så har jeg litt antrekksbilder fra denne nydelig by. 

 

 


kjole topshop kimono urban outfitters sko cheap monday solbriller monki 

 

Endelig litt fint vær her i Bergen! Det føles helt hærlig ut at solen skinner og faktisk varmer. Denne dagen har vært så fin! Været har vært supert og jeg har ligget ute i bikini, spilt badmintion med familien og spist is. Senere på dagen var det tid for å pynte seg litt for å gå i bursdagsbesøk til to av fetrene mine. Utrolig koselig å se så mye familie samlet! Nå er jeg akkurat kommet inn fra tur med mamma og er snart klar for å ta kvelden. Gleder meg til en ny uke med forhåpentligvis fint vær! Forrige uke var egentlig ganske travel, med jobb og masse fine venner. Syns jeg er så utrolig heldig som har så mange fine personer i livet mitt! Ellers holder jeg på med flere innlegg fra nydelige Paris så det er bare til å titte innom i blant. 

 

 

 

 

Masse reiseinlnlegg for tiden, men har så mye jeg vil vise dere! En av de første dagene våre i Sydney spaserte vi gjennom Royal Botanical Garden. Jeg har aldri vært i en botanisk hage før, så ikke gale at den første jeg går i er i Sydney. Hagen var utrolig nydelig med flotte blomster og trær. Man kan gå gjennom hagen og ned til Opera huset og man kan gå et ganske langt stykke langs sjøen. Dette var utrolig fint og behagelig å komme unna byens bråkete gater litt. Det eneste jeg syns var negativt her var alle fuglene som gikk rundt, hahah. Jeg er livredd for fugler og syns derfor dette var ganske så skummelt. Reiste heldigvis på tur med den flinkeste fugleskremmeren jeg kjenner så det gikk egentlig ganske bra da. 

 

 
 

Hei alle sammen! Var jo som sagt i London forrige uke og da tok jeg noen bilder jeg ville dele med dere. Vi hadde fint vær, deilig temperatur, spiste god mat og hadde mye godt i glasset. Hadde en helt fantastisk tur med min kjære pappa! Vi besøkte også to universitet der borte, og det gjorde ting mye klarere i forhold til en avgjørelse. Fikk godt inntrykk av begge, men har ikke bestemt meg helt enda. Håper alle har en bra uke! 

 

 


Endelig skal jeg tilbake til denne flotte byen jeg ble så forelsket i forrige gang! Meg og Anette reiser snart og jeg gleder meg helt vilt! Forrige gang jeg var der var i 2012 så begynne å bli en stund siden. Da reiste jeg med mormor og min søster og vi hadde en helt fantastisk tur. Satser på det blir like bra denne gangen! Skal prøve å ta like mange fine bilder nå og så da har jeg litt å vise dere når jeg kommer hjem til helgen. Håper alle får en super mandag!

 

 


 

topp bikbok skjørt hm jakke vintage sko hm 

 

Tiden har gått i ett etter jeg kom hjem fra London. Torsdag var jeg jo i Oslo og hadde en helt perfekt dag med Synne. Kan ikke tro hvor fort dagen gikk. Vi hadde nydelig vær og koste oss i Frognerparken i solen. Vi spiste også en deilig lunsj ute og dagen var bare så bra på alle måter! Fredag gikk til å ta igjen tapt søvn og jobbe kveld. Litt greit det kommer litt penger inn på konto og ikke bare ut. Lørdag var det ut på tull med fine venner og i dag har jeg bare brukt dagen på å pakke og slappe av. Nå er jeg klar for å reise igjen og jeg gleder meg grådig! Håper dere alle har hatt en bra helg! 

 

 


 

Vi besøkte Bondi Beach to dager i løpet av turen vår, og begge dagene gikk vi inn til Bronte som er en strand litt lenger borte. Det går en fin coastwalk bortover her og er absolutt verdt å teste ut. Den ene dagen gikk vi enda lenger innover til Coogee, dette anbefales også å gjøre! Man ser så masse fin natur og det er jo så deilig med litt sjølukt! Gleder meg til jeg en gang skal tilbake hit! 

 

 
 

Heihei, tenkte bare å titte innom før vi drar avgårde til flyplassen. Blir to spennende dager med masse inntrykk og jeg gleder meg veldig. Er glad pappa er med meg så slipper jeg å huske all informasjonen helt alene og så har jeg litt moralsk støtte. Gleder meg! Snakkes plutselig! 

 

 
 

Hei dere! I dag viser kalenderen at det er sommer. Første juni, men når jeg ser ut vinduet ser det mer ut som første oktober eller noe. Utrolig trist, men håper det snur snart. Hadde problemer med å stå opp i dag, ble så lite motivert til å starte dagen når regnet trommet mot ruten. Selvom juni ikke startet med sol og glede tror jeg likevel det blir en bra måned for jeg har mange gøye planer!  Allerede i morgen drar jeg og pappa til London en liten tur. Vi drar med et fly i nitiden og skal bort å besøke to universitet jeg har søkt på. Det blir utrolig spennende og jeg er egentlig litt nervøs kjenner jeg. Håper det å se skolene kan gi meg litt mer klarhet om dette faktisk er noe jeg vil eller ikke. Vi drar hjem igjen onsdag kveld, noe som betyr lite tid til shopping noe lommeboken min kommer til å bli sjeleglad for. Mine tidligere London turer har for det meste bestått av shopping, shopping og mer shopping, så blir greit å oppleve byen på en litt annen måte. 

På torsdag går turen til Oslo til min kjære venninne Synne. Hadde så lyst å se henne og leiligheten hennes, men siden begge er ganske travle fant vi ut at dagstur var det mest ideelle for oss begge. Så da er det fly bort om morgenen og nattoget hjem om kvelden. Gleder meg utrolig masse! Og om ikke dette var nok så går turen til Paris neste mandag! Våknet opp til en skikkelig gladmelding i dag da meg og Anette hadde fått leiligheten vi hadde ønsket oss! Så utrolig gøy for den er så fin og har balkong. Vi reiser ned på mandag og blir til fredag. Så da står Eiffeltårnet, Montmartre, Sacré-Coeur, Notre Dame og Disneyland på planen! Og et par flasker vin på vår flotte balkong! Tror det blir to flotte første uker av juni! Etter dette blir det jobb meste parten av sommeren, men regner med masse fine sommerkvelder med gode venner! 

Ha en strålende start på juni alle sammen! 

 

 


Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits