topp vila shorts DIY sko weekday belte og solbriller hm ringer gina tricot og lindex smykke fra afrika

 

Hei på dere! Bloggingen er og forblir sterkt redusert nå i sommer. Sånn er det fordi jeg som oftest går i slaskeklær eller bikini og dere vet jeg pleier å blogge om antrekkene mine. Utenom det har jeg liksom ingen bilder å vise, hehe. Siden sist har jeg hvertfall fått en nydelig fetter! Så han har jeg vært og besøkt både på sykehuset og der de bor. Jeg har også spist masse is, sett em-kamper, lest en bok, vært med mine fine venner, vært hos mormor, badet og solt meg. Sikkert mye mer jeg ikke kommer på i farten også..

Dagen i dag har jeg tilbrakt hos min kjære Anine. Hun reiser til NY i måren tidlig og blir vekke i ni dager. Heldige lille unge.. Men i dag har vi badet, spist is, spilt badminton og kubb, drukket smoothie og pakket for hun. Antrekket over gikk jeg med frem til vi badet, og etter det har jeg vell skifet to ganger. Hvertfall har jeg gått med mitt hærlige smykke jeg fikk når min tante og onkel var i Tanzania for noen år siden. Elsker det! Så enkelt og fint. Håper alle har en finfin sommer!! 

 

bilde 1 før bilde 2 redskapene bilde 3 sprettet opp lommen bilde 4 og 5 ferdig resultat 

 

Heisann! I dag har jeg lagd meg en ny shorts. Eller shortsen lagde jeg for noen dager siden, klippet opp en gammel bukse jeg fikk av min tante. Den er fra lindex forresten. Klippet den ikke så veldig kort da, fordi jeg er så redd for å ødelegge hele greien, så jeg bretter heller opp. Syns kantene blir finere då og, ellers måtte jeg brukt masse tid på å gjøre de slitt og sånn.. Dere skjønner. 

Så i dag tok jeg og fikset lommen bak. Har hatt lyst å gjøre det lenge, men har ikke hatt en shorts som passer til det enda.. Men hvertfall sprettet jeg først opp lommen så langt ned jeg ville ha det. Så begynte jeg å feste på naglene da, måtte bruke tang for å feste de skikkelig. Det var vell egentlig alt jeg gjorde, hehehe. Brukte to sånne pakker med nagler fra panduro. Jeg er veldig fornøyd med resulatet og tror egentlig jeg kommer til å bo i denne shortsen fremover.. Sweet dreams dere!! <3

 


tee weekday jeans lindex loafers weekday solbriller topshop ringer hm og bulgaria 

 

Hei og hopp, livet er topp! Jeg syns det er så deilig at jeg fikk sommerferie før min søster og resten av familien. Da får jeg masse tid alene om morningen og jeg kan sove så lenge jeg vil uten å bli forstyrret. De siste dagene har jeg vært med fine venner og bare kost meg! I dag har jeg gått i min nye tee og mine nye sko og vært med Anine. Vi har tatt bilder og drukket te, skikkelig deilig dag. Tror ikke livet kan bli noe bedre enn det er om sommeren jeg, så masse tid til å gjøre det man føler for. Håper bare på litt finere og varmere dager fremover da, så kan jeg få litt farge på kroppen og kanskje bade. Har faktisk ikke badet i år.. Mehehe, men no ble jeg trøtt. Så god natt fineste folk!! 

 

bluse vintage skjørt bikbok by jenny skavlan dongerijakke vintage veske hm sko deena and ozzy armbånd american eagle solbriller hm 

 

HEEI! I dag har jeg vært i byen med en gjeng søte jenter! Jeg har gått rundt i langt skjørt, kjøpt meg to par sko og kost meg masse! Gikk en stund med hælene dere ser over, men så byttet jeg til noen loafers jeg kjøpte på weekday. Kjøpte også et par høye fra bianco. De er så fine, show you later! Vi tok oss og en tur på kino i dag og såg lol. Likte den kjempe godt jeg, selvom den har fått dårlige kritikker.. I måren skal jeg på jobb, på en danseforestilling og i bursdag. Rettere sagt en travel dag, men det er delig! Ha en fin helg kjære dere!! 

 


 


bluse vintage jeans levi's sko jeffrey campbell ringer lindex amrbånd mango og hm 

 

Hei og hopp! Nå har jeg tatt sommerferie og livet er hærlig! Har fått noe lunde greie karakter også. Har gått rundt med mine nydelige sko i dag! Elsker dem! Føler liksom at de gjør hele antrekket, som for så vidt er veldig enkelt. Syns det er så fint med jeans og en hvit bluse eller tee. Jeans er jo egentlig veldig lett å få til å funke, men jeg syns det er dødsvanskelig.. Sikkert fordi jeg ikke har den helt perfekte buksen enda. Kjøpte to levi's bukser i NY da, men de var ikke så fine her som de var i butikken, hehe. Men nå skal jeg lage meg enda en kopp te og skrive litt innlegg. Må ha litt å publisere for travle dager i sommer og de dagene jeg ikke har inspirasjon i det hele tatt. Ha en fin kveld dere!! 

 

 
kjole gina tricot dongerijakke vintage ballerinas og solbriller hm 

 

Heihei! I dag er en veldig bra dag fordi jeg kom ikke opp i muntlig. Siden jeg ikke kom opp i skriftlig heller så betyr det ingen eksamen på meg i år. Så sånn sett er det sommereferie! På bildene ser dere antrekket mitt fra i går. Hadde kort dag på skolen og var i byen med Ani resten av dagen. Kjøpte meg litt små ting og litt mat og sånn. Var en utrolig deilig dag og det er ganske kjekt å gå rundt med blå tupper og søt blondekjole. Håper alle har det fint og til dere som kom opp i muntlig, lykke til!! Peeeeace ouuut!! 

 

bluse vintage shorts topshop ringer lindex

 

SE KA EG HAR GJORT! Heheh, hei dere! I dag har jeg og min kjære Ani vært hos frisøren og dipdyet håret! Er dødsfornøyd med resultatet! Satt i tre timer da, i og med at jeg måtte bleike tuppene før vi kunne farge de. Ellers hadde ikke fargen holdt, men var verdt det!

Jeg har to blåfarger i håret, men tror ikke dere kan se begge. Den ene ser dere veldig godt, den andre er litt lysere og mer innimellom. Anine har den samme sterke blåfargen som meg, og lilla! Var syyykelig fint :D Så vi var begge ganske fornøyd når vi gikk fra frisøren! Hva syns dere? :D Fint eller bare sprøtt? 

 

 

shorts DIY cardigan hm body only belte american apparel solbriller hm sko toms 

 

Hei dere!! Tror dette er de mest smilende bildene jeg har hatt av meg selv her noen gang. Hhha, men når man har tre fiiinee jenter rundt seg er det vanskelig å ikke smile! Hadde en superkoselig jentekveld i går, etterfulgt av en like koselig overnatting! Idag spiste vi deilig frokost ute og resten av dagen har jeg brukt på å ligge i solen! Hærlig, hærlig sommervær! 

Regner med dere har skjønt at dette er min absolutte favoritt shorts! Elsker den! Den er så deilig på for den er litt stor rundt livet, så trenger ikke holde pusten for å gå med den om dere skjønner. Og jaa, i måren må dere ta en tur innom for da skjer det store greier. Eller egentlig ikke, men dere må hvertfall se, wiwi! Ha en god natt dere! 

 

 

 

dongerijakke vintage hoodie cubus tee brandy melville shorts DIY belte american apparel sko accessorize 

 

Hei på dere! Disse bildene tok meg og min søster på onsdag, så altså er det onsdagens antrekk. Gikk med min elskbare tee og elskbare shorts! Onsdag var en fin dag og meg og min kjære Ani såg min søster sin fotballkamp! I går var også en fin dag! Var på butikken og spiste is med Ani og hennes søster, spiste enda mer is hjemme og fikk smoothie og boller borte hos Ani. Også skinner solen ute, gjør alt litt mye bedre. 

I dag hadde vi aktivitetsdag på skolen og jeg er trøtt. Skal kose meg med teen min no og se litt mer beverly hills 9021, så får vi se hva kvelden bringer! Håper alle får en finfin helg! På mandag skal jeg fortelle dere noe, men frem til da blir det hemmelig. Goood helg skjønninger!! 

 


 genser veromoda kjole under lindex sko accessorize hårbånd gammelt, fått i topp armbånd topshop og american eagle 

 

Hei på dere! Nå er jeg trøtt, og trøtte Kristine lurer alltid på alt mulig, haha. Skal legge meg nu straks, måtte bare poste dette innlegget.  Ser jeg har fått masse kommentarer på det forrige og det gjør meg utrolig glad! Takk dere fantastiske mennesker som leser min blogg og som legger igjen spor etter dere!

I dag har jeg gått med tørkle på hode. Er jo en stor trend i for tiden, men jeg knytter det som en turban i steden for en sløyfe. Bare sånn for å være bittelitt annerledes. Genseren har jeg fått av min kjære mormor, hehe. Forrige gang jeg var hos henne frøs jeg litt så tok jeg på meg denne, så sier hun så fint: bare ta den du! Ble skikkelig glad jeg, for den er så fin til både shorts på sommerkvelder og til å bruke om høsten og vinteren. Men nå roper min seng på meg. Natta fininger! 

 

kjole forever 21 smykke topshop sokker lindex sko deena and ozzy 

 

Heisann! Håper alle har en finfin helg! Jeg har hvertfall det. I går var det bursdag og over ser dere antrekket. Hadde på meg min søte kjole som passer til alt omtrent og bølger i håret. Skoene er kun for bildene sin skyld, men de kjøpte jeg i NYC på urban outfitters. Elsker dem, selvom de er litt høy egentlig..

Bursdagen i går var kjempe kos i alle fall og jeg møtte både gamle og nye søte jenter! Idag har jeg gått tur med mami og vært i byn med Håvard! Hadde hvertfall tidenes busstur hjem, møtte noen syke jenter på den. Kan ikke huske sist jeg har ledd så mye hvertfall! Etterpå kom Hege bort til oss, så dette har vært en fin dag .  Peace out!! 

 

 

Hei kjære fininger! Idag er det første juni så tenkte jeg skulle lage et innlegg med mine mai favoritter. Tror egentlig det er alle antrekkene jeg har postet i mai også var det veldig grønt på bildene, men jaja. Mai har vært en finfin måned med masse fine venner, grilling, soling, slektstevne, 17. mai, Brann-kamper og jaa! Har kost meg supermasse i det fine været vi har hatt i siste del av mai hvertfall. Gler meg til denne måneden, for nå er det snart ferie og forhåpentligvis bra vær! 

Snart skal jeg i bursdag til en supersøt jente! Dere skal få antrekket senere vist jeg gidder å ta bilder, eller heter vell egentlig rekker. Hvertfall håper jeg alle får en fin helg og har hatt en fin mai! Peace out! 

 Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits