Hei dere! Endelig kan jeg senke skuldrene, og nyte følelsen av å være ferdig med første året på uni. Det gjøres som jeg gjør det best, med litt rødt i glasset og litt deilig inspirasjon fra et magasin. I dag hadde jeg den fjerde og siste eksamenen min, og uansett om det kanskje ikke blir toppkarakter så er jeg veldig fornøyd med å være ferdig og fornøyd med innsatsen min. Mer eller mindre hver dag de siste fire ukene har jeg lest, om demokratisering i Asia og Afrika, om regime i Nord-Korea, om etterpørsel og tilbud i et marked, om demografisk overgang i Afrika og jeg har lært meg å regne ut hvordan et firma kan maksimisere fortjenesten sin. Det har vært mange tårer og ekstremt mange notater, men det var verdt det nå. Hardt arbeid lønner seg alltid på en eller an måte. 

Dette året har vært interessant og lærerikt på mange måter. Jeg har lært utrolig mye skolemessig, om økonomi, men også om politikk i Asia og Afrika, et emne jeg aldri trodde jeg skulle bevege meg innpå. Jeg har i tillegg lært sinnsykt mye om meg selv. Det har vært et fint år, men et turbulent år. Mye følelser, både på godt og vondt. Jeg har ledd og jeg har grått. Jeg har fått fantastiske venner som jeg håper jeg kan holde kontakten med hele livet! Ellers er det mye som har vist seg å være  akkurat slik jeg trodde det kom til å bli, men mye har vist seg å være annerledes og kanskje hadde jeg forventinger som ikke helt har stått til opplevelsen. Det er det som er det skumle med å forvente noe, eller tro noe, eller tro at ens egen opplevelse kommer til å bli lik noen andres. Det er aldri tilfelle uansett og jeg har lært meg at det beste er å forvente minst mulig, men gjøre det beste og det meste ut av det som skjer. 

Her ble det litt tankespinn  ja. Egentlig ville jeg bare inn å fortelle dere at jeg har sommerferie og at det er sinnsykt deilig! Jeg blir i London i to uker til før det blir sommer i Norge. Der venter jobb, båtturer, strandliv, bading, utepils, bryllup, muligens roadtrip med mormor og morfar, Oslo-tur, festival, skogsturer, grilling og ellers mye sosialt og mange eventyr som hører sommeren til. Jeg gleder meg! 

Og til dere som ikke er helt ferdig med eksamenstiden enda, lykke til videre med revision og med selve eksamen! Jeg heier på dere alle! Følelsen etterpå er fantastisk!! 

 

 

 

   

Vell, nye og nye, begynner å bli en stund siden jeg kjøpte de og også en stund siden jeg tok bildene. Jeg fant disse på salg i Norge i februar når jeg var hjemme tror jeg. Var satt ned fra 799 til noe med tohundre om jeg ikke husker feil, og dette var på Shoeday. Det er skinn og både gode å gå med og fine å se på. Jeg har aldri funnet noen enkle svarte boots som jeg har likt godt nok til å kjøpe de, men disse måtte jeg bare ha. Perfekt til det meste uansett årstid, gleder meg til å kombinere de med bare bein og en fin kjole i sommer på jobb. De er allerede mye brukt og jeg skjønner ikke hvordan jeg har klart meg uten et sånt par tidligere. 

 

 

 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Regner ikke med jeg er den eneste som driver og leser til eksamen? Regner heller ikke med at jeg er den eneste som er litt stressa. Dette er som kjent mitt første år på uni så jeg vet liksom ikke helt hva jeg går til, og ikke helt hvordan jeg skal lese best mulig, men det er vell litt det første året er for, å lære seg å lære. Hvertfall her i England teller ikke første året så veldig mye på slutten av graden, noe som egentlig er greit. Fint å kunne lære litt, og finne ut hvordan man jobber best både med eksamen og essays. Merket stor forbedring fra essayene jeg skrev før jul til de jeg skrev nå rett før påske, gikk faktisk opp en del i karakter så det handler litt om å komme inn i det tror jeg. 

Ville egentlig bare titte innom å gi et lite livstegn fra meg nå når jeg har en liten lesepause. Prøver å ta små pauser og noen litt større så jeg ikke blir altfor lei her. Min første eksamen er på onsdag etterfulgt av en på torsdag så begynner å få litt dårlig tid her. Får komme meg tilbake til lesingen, kiwien og kaffien er allerede spist og drukket haha. Syns det er så deilig å spise litt frukt som revision snacks, får liksom mer energi av det enn en sjokolade feks. Pluss så er det deilig med litt friske farger, bare se så fresh kiwien er! 

 

Edit: Hvem prøver jeg å lure, jeg spiser sjokolade også haha og ganske mye

 

 

 


Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · beauty · Blogg · inspirasjon · London · mote · reise · studie · SYNNÆÆÆ · tanker · til vanlig · tips · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits