maxikjole topshop dongerijakke vintage sko accessorize amrbånd med ring topshop smykke bikbok

 

Hei og hopp! Nå koser jeg meg med paradise og jordbær! Har hatt en super dag og vært på lagunen med min fine Ani. Kjøpt meg noen nye solbriller og spist deilig is. Har vært greit vær i dag og med sol og litt vind da. I tillegg har jeg bruket denne maxikjolen jeg kjøpte i NYC, har liksom ikke passet før. Så livet er ganske hærlig egentlig! Håper dere har hatt en fin dag og har det bra! Takk for så fine kommentarer <3 seee youu!

 

topp topshop cardigan lindex shorts DIY boots steve madden armbånd topshop 

 

Hei på dere! Håper alle har kost seg kjempe masse disse fine dagene, det har hvertfall jeg! Vært med sjøen og solt meg, vært med fine venner, spist masse is og ja, dere skjønner? Nå ser det ut som sommeren er over for denne gang, eller det er sol i dag og, men masse vind og lavere temperatur så.. I dag har jeg gått med den nye shortsen jeg har klippet opp, lakket neglene mine og gått med lykkearmbåndet mitt. Trengte det til en engelsk diskusjon og jammen hjalp det! I måren er det norsk prøve, men det gjør ingenting for snart er det sommerferie! Peace out!! 

 shorts hm topp brandy melville sko toms armbånd glitter, american eagle og topshop solbriller topshop 

 

Heeeei! Jeg har det så fint for tiden altså, er fordi været er så sykt fint. Har hatt så fine dager med fine venner. I går var det stadion med min beste Hege og koste meg! I dag har jeg vært med noen fantastiske jenter og grillet og koste oss. Nå er Synne på ovrnatting her og vi skal til byen med klassen i måren, wiwiw. Okei da, hadde vært litt bedre med fri sånn som de som ikke skal ha eksamen har, men det går greit med bytur og. 

Over ser dere antrekket mitt fra i går, sykelig deilig med bare bein. Likevel var det ikke så greit med denne varmen i dag fordi vi hadde 3000 m i gymmen. Jeg overlevde da og jeg fullførte så er godt fornøyd! Håper alle koser seg masse i det fine været og får litt tan! See youuu! 

 

tee cubus dongerijakke vintage skjørt, sokker og hårsmykke topshop boots steve madden belte vintage 

 

Hei fininger! Blogget to ganger på en dag er ikke gale dere! Dette har vært en fantastisk dag, jeg har gått med bare legger, solt meg, trent litt, spist is, vært med en fin jente og kost meg masse! Solen gjør alt så utrolig mye bedre! Over er antrekket mitt for skoledagen. Når jeg kom hjem skiftet jeg til bikini og når jeg gikk ut igjenn ble det en kjole. Gler meg til i måren og enda mer fint vær! Håper alle koser seg like mye som det jeg gjør og at alle nyter at vi faktisk har sol! Men nå dere, er det nattanatta <3 sov godt! 

 

kjole under risøe hoodie brandy melville jeansvest levi's smykke hm sko jeffrey campbell 

 

Hei på dåkkar! Nå sitter jeg på skolen og er ganske klein og og med at Synne stirrer på skjermen min. Tenkte jeg skulle vise dere antrekket fra i går som faktisk var veldig varmt og jeg låg i bikinien liten stund faktisk. Sykt fint vær og skikkelig varmt, elsker det! I går gikk jeg og med mine aller fineste sko noen gang, elsker de og! Bortsett fra at de er ganske spisse så når jeg liksom kommer ani leggen gjør det ondt.. Ha en fin dag i solen kjære mennesker! 

  

 

Yo!! Her er resten av bildene meg og min søster hadde for en stund siden. Har hatt en ny en i dag med min kjære Ani, så fant ut jeg måtte få lagt ut alle disse før det kommer noe helt nytt. Kjolen er forstatt vintage og hårsmykket fra topshop. Stylingen er gjort av meg selv og fotograf er min søster Marte. Nå skal jeg begynne å redigere de fra i dag, som var rundt 900 stykker. Heh, har sletter over halvparten da, så er ikke så gale. Håper dere liker disse bildene! 

 


 
 

Hei dere og gratulerer med dagen!!! Håper alle har hatt det kjempe fint og spist masse is og pølser! Hører liksom dagen med at bunaden blir strammere og strammere utover dagen. Det er hvertfall veldig godt å ta den av, selvom jeg elsker å gå med den. Tror kanskje det at den blir brukt så sjelden gjør den litt ekstra fin. Jeg har Os-bunad om noen skulle lure og jeg syns det er en av de fineste. Min dag har vært helt super med god mat og fine folk! Peacee out!!


 

 belte bik bok by whitney port neglelakk essie beach bum blu 

 

Hei på dåkkar! I dag har antrekket mitt ikke vært over gjennomsnittet spesielt, så tenkte bare å vise dere bilder av detaljene. Beltet kjøpte jeg på bikbok på torsdag når kolleksjonen til Whitney Port ble lansert, ganske fint egentlig! Og så lakket jeg neglene mine i går, syns det er så fint med blått for tiden. Jeg kjøpte neglelakken på et apotek i NYC til en veldig billig penge og fargen heter beach bum blu. Og ja, jeg vet jeg har sykelig små negler.. Senere i dag skal jeg jobbe med et prosjekt og kanskje få trent litt, og så er det jo paradise i kveld, hehe.  Ha en nydelig dag dere! 

  

 

Hallo! Jeg syns dette er så utrolig, utrolig kult og har tenkt på å gjøre det en stund. Har lyst, men er litt dyrt siden jeg må bleke og sånt stress.. Men ååå, så fint! Tror jeg må få det til, men vet ikke helt ka farge. Tenker lillla eller turkist kanskje. Hadde vært hærlig med dip-dyed langt hår i sommer i fin flette og fint strandhår. Nydelig sant? Peace out! 

 

  

kristine.midtbo@hotmail.com - om noen av en eller annen grunn vil ha kontakt med meg

kristinetm - er navnet mitt på instagram om noen vil følge meg der

 

 
 

skjørt topshop tee DIY hoodie adidas dongerijakke vintage boots steve madden veske hm belte american apperal 

 

Hei på dåkkar! I dag har jeg hatt en finfin dag i byen med Mariell. Vi har spist masse god mat, shoppet bittelitt og møtt Whitney Port som var i Bergen i dag pga av den nye kolleksjonen. Har også gått med mitt nye DIY prosjekt, som ikke er helt ferdig, så skal vise dere det endelige resultatet. Det er en tee jeg har kloret, så nå syns jeg det ser ut som et univers. Ganske kult! Digger også dette skjørtet som jeg kjøpte i NYC, lovelovelove!! Håper dåkkars dag har vært like fin som min! 

 

 Hei kjære fine dere! Her er litt bilder fra en fotoshoot jeg hadde med min søster for noen uker siden. Syns det ble mange bra bilder jeg, liker denne stilen veldig godt hvertfall. Hårsmykket er fra topshop og jeg ble superglad når jeg fant det. For har sett mange bloggere som har sånn lignede da, så ganske grei lykkefølelse å finne et. Kjolen er vintage og er egentlig veldig hærlig. Det er litt feil lengde for meg til vanlig da, men funker greit til sånne anledninger. Har mange flere bilder, så tar det i et annet innlegg ellers blir dette så langt. Håper dere liker bildene! 

 

 bukse kappahl blazer hm topp vintage belte american apperael sko accessorize øredobber bikbok

 

Hei og hopp! Håper alle har det fint! Det har jeg hvertfall. I dag har jeg gått med denne fine fine toppen jeg fant i en kiste vi har med gamle klær. Elsker den! Syns øredobbene min er ganske så funny og, så ganske fornøyd med antrekket i dag faktisk. Nå skal jeg bare se ferdig paradise og så gler jeg meg til å legge meg. Føler alltid jeg sier det, men er alltid trøtt når klokken nærmer seg halv elleve. Så dere får ha en god natt! 

 

 

Yoyo! Her er resten av bildene jeg tok i New York. De er tatt siste dagen vår der borte når vi var på sånn guidet busstur. Det var dødsfint vær og sånn 30 grader, så ganske varmt å sitte på toppen av den derre bussen. Hvertfall ser dere bilder av Empire State Buliding, Macy's, Chinatown, FN bygningen og litt til. Ååå, savner det sånn når jeg ser på bilder. Gler meg til å reise bort igjen en eller annen gang i fremtiden, selvom det nok blir en god stund til.. Dagen i dag har gått med til konf til min fine søster. Har kost meg sykelig mye og spist altfor masse kake.. Men det er jo det sånne dager er til for. Nå er jeg trøtt og sliten og gler meg til å legge meg. Peeeace ouuut og god natt! <3


 


 
 

genser hm shorts topshop boots steve madden ring topshop armbånd mango, american apperal, bikbok, hjemmelagd

 

Hei på dåkkar! De siste to dagen har gått i ett føler jeg, så nå er jeg rimelig trøtt. I dag har vi bare styrt på her hjemme fordi min søster skal konfirmere seg i måren. Gler meg til å gå med bunad jeg, og spise masse kake! Nå er alt klart da, heldigvis. Jeg, av alle personer, har til og med bakt en nesten vellykket kake! Over ser dere antrekket fra i går. Det var en fin dag fordi jeg fikk sove litt lenger enn vanlige ukedager og jeg var med fine venner om kvelden. I måren tenkte jeg å poste siste innlegg med bilder fra NYC, så gled dere! See youu!!

 

 

bukse cubus dongerijakke vintage hoodie bik bok topp topshop ballerinas hm armbånd american eagle og topshop 

 

Yoyo! Nå har jeg akkurat sett paradise og er ganske klar for sengen. Er så heldig å ha to fritimer i måren tidlig så begynner ikke før kvart over ti! Sykt konge start på helgen, heheh! Over ser dere mitt antrekk fra i dag. Jeg elsker denne peace toppen og peace armåndet fra topshop, hehee. Dere får ha en fin dag i måren, selvom dere sikkert begynner til vanlig tid! Mohahah! :D Peace out! 

 

tee brandy melville jeans bikbok belte american apperal sko accessorize smykker american eagle 

 

Hei på dere! Skikkelig chilleoutfit i dag uten sminke og i verdens beste bukse ! Elsker den jeg, har hatt den i evigheter faktisk, men brukt den veldig lite. Smykkene og teen er også favoritter som jeg kjøpte i New York, hehe. Føler jeg nevner NYC i hvert eneste innlegg jo.. Hvertfall sitter jeg og ser å paradise nå, og så skal jeg sove. Er helt sykt trøtt faktisk.. Gler meg til å sove! Ha en fin kveld og sov godt fine lesere! 

 Heihei dere fine! Tenkte jeg skulle poste favorittantrekkene mine fra april. Hva er deres favoritter? Mine favorittplagg har tydeligvis vært dongerijakken, blazeren og shortsen min, hehe.Har hatt en super måned sånn egentlig, med verdens beste ferie! Tenk det at jeg har vært i NY, sykt! For øyeblikket ligger jeg ute og nyter at det faktisk er sol :D Ha en fin dag dere!

 Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits