En liten fin sak som setter litt farge på hverdagen. Denne kjøpte jeg for noen uker siden (les; januar) og jeg er veldig fornøyd med fargen som heter Velvet Teddy. Fargen kommer ikke helt til rette på bildene ser jeg, det har med lyset de er tatt i. Tror den kommer best frem på det bildet med planten i bakgrunnen, men uansett er den veldig fin og enda finere på syns jeg. 

Nå skal jeg på skolen og ha fire timer matte, det er noe jeg egentlig skulle ønske jeg kunne slippe men sånn fungerer det jo ikke. Sitter nå og drikker min andre kopp kaffi og ser ned på klokken og skjønner at jeg må kle på meg snart, haha. Når jeg står opp om morgenen dusjer jeg og sminker meg men utsetter alltid det å finne klær og kle på meg til siste liten. Aldri egentlig noe sjakktrekk, men jeg rekker alltid det jeg skal. Ha en nydelig dag dere! 

 

 

 


 
Hei dere som faktisk klikker innom her i blant. Mye har skjedd siden sist jeg blogget. Jeg har levd i en slags boble der jeg vet verken fra eller til. Jeg har vært så lei meg jeg ikke har visst hvor jeg skal gjøre av meg, jeg har vært like glad og ikke visst hvor jeg skal gjøre av meg og jeg har hatt dager der jeg ikke har skjønt noen ting og bare vært her liksom. Det er rart med alle disse følelsene man kan oppleve og kjenne på, og hvor lite som skal til for at det skal snu. Både at følelsene skal snu, men også at hele livet skal snu og den virkeligheten man før har trodd på plutselig ikke er der lenger. Jeg har hatt så mange tanker de siste ukene, tanker som jeg aldri før har hatt og tanker som jeg har trodd skal vinne over alt. Endelig begynner ting å snu litt, tror boblen holder på å sprekke og alt begynner å synke inn. Jeg har det bedre enn jeg har hatt på lenge, selvom jeg skriver essay for harde livet og stresser over skolen. Føler egentlig studentlivet er konstant å gå rundt med dårlig samvittighet. Dårlig samvittighet for at man bare klarte å skrive 800 ord den dagen når målet var 1000, dårlig samvittighet over at man gikk ut og tok en øl og koste seg istedenfor å sitte inne å lese, dårlig samvittighet for at man sov for lenge, for at man brukte for mye penger og for at man såg litt flere epsioder på netflix en kveld enn planlagt. Jeg vet ikke, kanskje det og er en del av denne boblen jeg lever inni for tiden. Uansett gleder jeg meg utrolig mye til påskeferie hjemme i Norge med de som betyr mest, det skal bli godt. Teller ned dager til avreise, bare fire dager, et essay, et sammendrag, et utkast til et essay og en revision class i matte så er jeg hjemme! 

 

Bilder fra wehearit 

 

 


Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · beauty · Blogg · inspirasjon · London · mote · reise · studie · SYNNÆÆÆ · tanker · til vanlig · tips · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits