bukse kappahl faux fur bikbok skjorte og veske hm sko nike lue cubus

 

Heisann! Et London antrekk for dere denne vakre kveld. Vesken som jeg har på eller med meg og buksen, må være med på reiser og har hittil vært i NY, Paris og London. Vesken fordi den er så grei størrelse og er crossover, det er plass til kamera i den og alt annet jeg trenger. Buksen er egentlig bare blitt en tradisjon at er med meg, så London var intent untak. Ha en flott kveld! 

 

bukse vintage genser bikbok sko primark solbriller topshop 

 

Hei dere! Tenkte bare å ønske alle sammen en utrolig fin påske! Flere blogginnlegg kommer mest sannsynlig denne uken, blant annet et antrekk fra London, som nå er over en måned siden.. Ha en fin dag! 

 

 
 

Fine fine London! Dette var siste dagen vår, da var vi på Madame Tussauds og tok London Eye. Fikk også shoppet litt, så dagen ble veldig bra. Været var ikke så veldig mye å skryte av, så bildene er ikke de aller beste, menmen.. I dag er jeg ikke helt i form, så derfor har sofaen vært min beste venn sammen med te og greys. Ha en finfin kveld! 

 

skjørt urban outfitters genser topshop jakke levi's sko dr martens 

 

Heisann! Her ser dere dagens antrekk, har vært et geni i dag, høhø. Litt likt antrekk som her om dagen, mest på grunn av min elskbare jakke. Er så glad jeg kjøpte den, og for så vidt dette skjørtet og genseren og som jeg også kjøpte i London. Blir masse London snakk no, og mere skal det bli, for har flere bilder og litt antrekk derfra. Bare å glede seg rettere sagt! Ha en finfin kveld! 

 cardigan lindex shorts vintage levi's tee og belte topshop lue cubus sko dr martens 

 

Hei flotte mennesker! I dag var det på an igjen med skole og hverdag, egentlig ikke så gale. Har masse gøye klær å gå med fremover etter London turen og jeg gleder meg veldig til å lage antrekk. Skal prøve å vise dere så mange som mulig utover våren. I går ryddet jeg i skapet mitt, så nå er det så ryddig og oversiktlig som det aldri har vært før. Altså er det ekstra gøy å finne klær da. I dag gikk jeg med den nye gamle shortsen min fra Levi's. Elsker den og elsker beltet! Ha en nydelig mandagskveld! 

  

Hei dere! Her ser dere litt bilder fra fine, kalde London. Var utrolig kaldt der når vi var der, men jeg hadde ullgenser og pelsjakko mi, så da gikk det fint. Tok veldig lite bilder, men her ser dere noen utenfor hotellet vårt i Paddington, og noen er tatt oppe med Hyde Park. Vi tok mye undergrunn der borte, og siste dagen tok jeg den faktisk alene fordi ingen andre ville være med meg og shoppe. Føltes som om jeg bodde i London da. Elsker hvertfall storbyer! Føler meg så "hjemme" der, sikkert fordi ingen er like og alle har på en måte sin egen unike stil. Men nå skal jeg sove, må være våken til en ny skoleuke.. Håper alle får en fin uke! 

 Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits