Deilig søndag hjemme! Våknet til en fantastisk fellesfrokost før jeg har brukt for mye tid på weheartit, sett ski med pappa, drukket mye te og nå ser jeg the Perks of Being a Wallflower. Verdens fineste film spør du meg! Jeg elsket boken da jeg leste den for noen år siden og tenkte at filmen aldri kunne leve opp til boken, men det gjorde den virkelig. Og hver gang jeg ser den rører den noe i meg, for den er bare så vakker og ekte. Om dere ikke har sett den, la denne søndagen bli søndagen hvor dere ser den  og koser dere med en god kopp te. 

 

 
SAMSUNG CSC

- LATE MORNINGS, BIG SHIRTS, MESSY HAIR, A BOOK AND TEA - 

 

Idag hadde jeg en perfekt morgen, fikk sovd ut for så å kose meg med te og en god bok før dagen startet skikkelig. Nå har jeg netopp vasket kokeklær så jeg får reine sengeklær og håndklær når jeg kommer tilbake igjen. Kofferten er pakket og jeg spiser litt lunsj før jeg skal på skolen en time og så blir det Norge! Gleder meg til å tilbringe tid med familien, spise god mat og bare slappe av en uke. Også krysser jeg fingrene for en tur på ski med daddycool!  Må studere litt innimellom kosen og da, men det hører med. Det blir godt med en pause fra storbyen hvertfall. Jeg elsker virkelig å bo her men det kan er alltid godt å komme seg litt vekk. 

God fredag alle sammen! Vi skrives fra Norge! 

 

 
 

Her kommer vloggen Elise lagde! Veldig merkelig å se meg selv snakke på film sånn haha, men veldig koselig minne fra denne fine dagen! 

 

 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


I disse kalde vintermånende blir jeg så tørr på både hender og legger, og ikke minst i ansiktet. Derfor tenkte jeg å vise dere mine fuktighetsgivende favoritter. Ansiktskremen fra Clarins sverger jeg til både sommer som vinter og det er min all time favorite. Den er god mot huden og jeg syns den trekker godt inn og i tillegg  inneholder den solfaktor 15 noe som er et stort pluss. Ellers bruker jeg Molton Brown sin body lotion på legger og  egentlig på resten av kroppen også. Her har jeg håndkrem i samme merke og samme lukt som er gingerlily. Jeg er egentlig veldig sær når det kommer til lukt, men denne liker jeg godt. 

 

 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

kåpe bikbok overall urban outfitters(?) turtleneck primark sko reebooks sjal tiger of sweden
 smykker hm og topshop 

Hvordan er dagen deres? Jeg skrøt jo sånn om at februar startet på en mandag og hvor fint det er med en fresh start, men tror dere jeg klarte å stå opp til første time i dag da? Noen dager må man bare lytte til kroppen og i dag trengte jeg en time ekstra på puten. Jeg var ferdig på uni klokken fire så nå er jeg hjemme, har spist nydelig pasta di parma til middag og kost meg med te og blogglesing. Må få gjort litt skolearbeid før jeg skal prøve å ikke være altfor sen i seng, lettere sagt enn gjort. 

Over ser dere fredagens antrekk. Viste mamma og Marte parken rett ved skolen min for der bor det så mange ekorn. Mamma og Marte ble helt fascinert over disse små som er så tam at de omtrent klatrer opp etter deg. Jeg freaker litt ut når de kommer så nærmt at de står rett ved siden av skoene dine, men mamma og Marte gledet seg over dette haha. Var en koselig liten spasertur gjennom parken og heldigvis oppholdvær yay! 

 

 
 

february, winter, and month image

 

Februar allerede, tiden bare forsvinner. Føler det netopp var januar og skolestart igjen, og i dag begynner jeg på min femte uke med undervisning. Føler ikke jeg får tid til alt jeg skulle ha gjort. Tror eksamensperioden kommer før jeg i det hele tatt får blunket. Neida, ikke så gale men tviler på at det er bare meg som syns tiden går fort. Nesten litt merkelig for vintermånendene er jo ofte de tyngste månende der vi sliter mest. Hvertfall hærlig å tenke på at det går mot lysere og ikke minst varmere tider.

Syns det er litt deilig at den nye måneden starter på en mandag, da får man liksom dobbel fresh start om dere skjønner. La oss gjøre denne februar månenden den beste måneden så langt i året og den beste februar måneden noen gang! 

 

 

 


Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · London · mote · reise · studie · SYNNÆÆÆ · tanker · til vanlig · tips · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits