skjørt hm genser topshop jakke levis sko dr martens lue cubus solbriller topshop lommebok vintage 

 

Heihei! Nå er jeg hjemme igjen fra fine London. Hadde en utrolig bra tur med en del shopping. Kjøpte denne fantastiske levis jakko på urban outfitters, elsker den! Fikk også med meg mange andre godbiter, sånn som denne genseren fra topshop, med en papegøye på. Digg med litt farger no når det nærmer seg vår. I dag har jeg hatt litt vårfølelse, for det har jo vært strålende vær her i Bergen. Meg og mamma var først en liten tur i byn, og så har vi gått på tur på isen og i skogen. En utrolig deilig dag med andre ord! Håper alle har det fint! 

 

collegenser urban outfitters, herreavdeling skjorte hm bukse never denim, bikbok jakke monki sko dr martens 

 

Hei alle sammen! Her er et upostet antrekk fra januar. Liker kobinasjonen av skjorten som er veldig pen, går sammen med den litt røffere collegenseren. Og så elsker jeg jo den store jakken min fra monki. Den er egentlig litt kald nå på denne tiden av året, og funker kanskje best til våren, men jeg MÅ bare gå med den. Kler heller godt på meg under, med strikke-, college- eller ullgensere. Det beste med den er at den er så stor, har fått helt dilla på store overdeler for tiden, altså både gensere, topper og jakker. Akkurat nå er jeg nok og shopper i London og jeg har faktisk halvårsdag i dag dere. Håper dere har en like fin dag som meg! 

 


Heisann! Kofferten er pakket, jeg koser meg med iskaffi og det er bare en time til vi reiser til flyplassen. Gleder meg masse nå kjenner jeg! Har aldri vært i London så gleder meg til å se byen og så klart til å shoppe!  Har skrevet ned mange fine antrekk i min søte notatbok som jeg skal gå med i London. Elsker å planlegge og skrive ned, føler jeg har mer kontroll då. Ellers er reiseantrekket mitt enkelt, bestående av en svart bukse og dongeriskjorten fra carlings som ble brukt i de to forrige innleggene. Skal prøve å ta masse fine bilder til dere og så skrives vi når jeg kommer hjem, altså på tirsdag blir det vell. Kommer kanskje ett innlegg i løpet av helgen som er forhåndskrevet, spørs om jeg får tid. Ha en nydelig helg alle fine! Det skal hvertfall jeg! 

 

skjorte carlings bukse hm briller glitter jakke monki sko dr martens 

 

Hei søte mennesker! Håper alle har det bra. Jeg har det strålende, og det er bare to små dager til jeg reiser til London! Reiser fredags kveld og så kommer jeg hjem mandag kveld igjen. Gleder meg masse, for har ikke vært i London før. Ellers har jeg gått med verdens kuleste bukser i dag! Kom til og med en liten jente bort til meg og lurte på hvor jeg hadde kjøpt dem. Også har jeg gått med brillene mine fra glitter, kaller de for Jenny-brillene. Det er fordi jeg føler meg som en Jenny når jeg går med dem, og ikke som Kristine lenger, haha. Vanskelig for dere å skjønne sikkert, bare et av mine påfunn.
Ha en fortsatt fin kveld dere! 

 veske adax skjorte carlings sjal hm 

 

Heisann! For to uker siden kjøpte jeg meg denne utrolig fine vesken fra adax i butikken hvor jeg jobber. Og vet dere hva? Jeg elsker den! Den blir liksom bare finere jo mer jeg ser på den og jeg elsker den enda mer nå enn når jeg kjøpte den. Den perfekte skoleveske, har plass til pc'en, et par bøker, penal, lommebok, vannflakse og mat, altså alt jeg trenger. Er utrolig glad jeg kjøpte den, selvom den kostet litt. Min nye baby <3 Ha en fin søndag dere! 

 

 

 

Hei alle! Håper dere har en fin torsdag! Det har hvertfall jeg, har til og med fri i måren, så nå er det langhelg. I sted fant jeg denne videoen på bloggen til Camilla Pihl og den gjorde dagen min enda litt bedre, og derfor vil jeg dele den med dere. En fin video med masse gode visdomsord som er verdt å se! Ha en fin kveld! 

 jakke monki tighst hm genser bikbok sko dr martens 

 

What would you attempt to do if you knew you could not fail? Om jeg visste jeg kunne gjort hva som helst i hele verden uten å feile tror jeg kanskje jeg ville spilt inn en film med en av de kjekkeste mannlige skuespillere som fins, nemlig Ryan Gosling. Selvom jeg ikke kunne tenkt meg å blitt skuespiller eller noe sånt, for det har jeg verken talent eller noe lyst til. Men hadde vært gøy å prøvd å spille en film!

Eller kanskje jeg ville reist til et fattig land og bygget skole, sykehus og diverse slike ting. Eller så ville jeg blitt astronaut! Ikke at det er noe jeg kunne tenkt meg å blitt, men hadde vært gøy å prøve det og. Det er egentlig vanskelig å forestille seg at man kan gjøre noe uten at det er en eneste sjanse for at det går galt. Men kanskje vi egentlig alltid burde tenke slik, og bare følge drømmene våre med troen på at alt går bra? Hva ville dere gjort om dere visste det kom til å gå helt fint? Om dere kunne valgt mellom alt i hele verden? 

 

Heisann! Dere husker kanskje et tidligere innlegg med bilder av meg og hun fine Ani? Tenkte det var på tide å vise dere resten, for de gjør meg så glad. Dette var en veldig fin dag! I dag er en helt okei fin dag. Jeg hadde fysikk prøve i dag tidlig, deilig å bli ferdig med. I måren har jeg prøve i entreprenørskap, så må øve litt senere i dag. Jeg må også lage en engelsk presentasjon, så bør nesten begynne. Ha en nydelig onsdag dere! 

 faux fur bikbok tee weekday bukse monki sko dr martens smykke american eagle 

 

Hei alle nydelige mennesker! I det siste har jeg egnetlig vært flink å ta litt antrekksbilder, men finner ikke helt roen til å sette meg ned å skrive blogginnlegg. Så det kommer litt når det passer meg egentlig. Har mye jobb og skole for tiden, men det går fint for jeg har så mye energi. Det bobler liksom inni meg, hærlig følelse. Tror jeg har så mye energi fordi jeg har vært flink å trene i det siste, veldig flink faktisk. Så det er sant det at du får mer energi av å trene. 

I dag har jeg gått med min fine faux fur og en deilig fløyelsbukse fra monki. Har vært på shopping med mami og lillesøster, noe kortet mitt ikke var så glad for. Rettere sagt fikk jeg kjøpt meg masse fint! Jeg har også kjøpt meg en utrolig fin skoleveske for ikke så lenge siden, så den skal dere få se. Håper alle dere har det fint! God helg! 

 


 


Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits