kjole synne sin, fra bikbok blazer hm pumps bianco clutch gave fra mamma og pappa

 

Heisann sveisann! Her er antrekket mitt fra pappa og tante sin bursdagsfest. Hater egentlig innebilder, nesten ingen blir bra jo. Men dette antrekket var litt kaldt å stå ute i, så da ble det sånn. Forresten, jeg digger clutchen med ringene jeg og min søster fikk til jul og endelig hadde jeg en anledning til å bruke den! Loooove! See you! 

 

 genser cubus skjørt lindex, barneavdeling sko accessorize 

 

Hei på dere! I dag følte jeg for å gå med dette nydelige skjørtet til min søster og føle meg litt prinsesse aktig. Har vært rundt på litt ærender i dag med mamma og min søster, og nå sitter jeg og spiser kake. Må fikse litt på sminken og så skal jeg til byen på kino med fineste Hege! Gler meg! Kos dere like mye som meg i kveld! 

 

bukse lindex kjole brukt som topp og cardigan hm dongerijakke vintage solbriller accessorize tubesjal pieces joggesko asics

 

Hei og hopp! Dette ble dagens antrekk, måtte ha noe behegalig og gode sko i og med at jeg har vært med å ryddet ut av festlokale pappa og tante feiret 50 årsdagen i. Jeg var oppe der i går en stund og spiste, danset med onkel og såg litt på de voksne. Ganske funny faktisk, hehe, kommer antrekksbilder av det later! 

Nå skal jeg bort til Aninemoren og bare slappe av resten av kvelden. Reiner med det blir rimelig bra! Ha en bra kveld dere! 


 
 

genser og turban bik bok ringer hm og Bulgaria skinnjakke og bukse cubus støvler viking smykke gammelt

 

Hola! I dag er det et og et halvt år til jeg blir 18! Kjenner jeg gleder meg en del jaaa!!! Men her er dagens look, kanskje chill. Endelig er det vinterferie! Har ventet på det siden jul, haha! Skal ingenting spesielt, bortsett fra passe fetteren min i slutte av uken da. Ha en bra helg og en flott ferie dere! 

 

 

Gratulerer til verdens fineste og beste pappa og tante! I LOVE YOU! 

 


 ny genser cubus nytt maxiskjørt bikbok by jenny skavlan sokker lindex sko dna ring hm 

 

Heisann! Har hatt det rimelig travelt de siste dagene, så nå får dere litt bilder fra lørdag. Da var jeg ute hos Anette med en gjeng koselige jenter og hadde en koselig kveld. Spiste taco, snop og badet  boblebadet hennes. Kjempe kjekt å se jenter fra gamleklassen igjen.

Tidligere på lørdag var jeg nede på lagunen og kjøpte meg den nydelige mint fargede gensere jeg har på meg! Elsker den og elsker fargen. Derfor kjøpte jeg meg en mintfarget bukse på cubus også. Skikkelig fornøyd! Men nå er jeg blakk.. Håper dere har det bra! 

 

 

 

 

Fra weekday       


Hei dere! Disse skoene er rett og slett perfekte! Kan sprite opp et hvert antrekk og gjøre det femtusen ganger kulere. Bare tenk dere en enkel svart bukse og en enkel svart bluse med disse skoene og et sølvsmykke! Amazing. Står omtrent øverst på sko ønskelisten min, rett etter Jeffrey Campell og er par litt lave svarte pumps til hverdags. 

Endelig helg dere, har ventet på det siden forrige helg egentlig. Men bare en uke igjenn, fylt med geografiprøve, matteprøve, spanskprøve og ja, tror det var alt. Og ja, må lese ferdig en bok i engelsk. Way to goo! Ha en fin helg hvertfall! 

 

 

kjole risøe blazer lindex solbriller h&m  skjerf bik bok gamle pumps økonomisko armånd bikbok 

 

Hei på dere! Har vært fraværende noen dager. Søndag var jeg på ski, noe som var helt konge! Mandag var meg og søte Mariell på lagunen og i går var det "feiring" av Valentine med to andre søte jenter. Såg the notebook og spiste masse is. Den filmen er forresten den koseligste filmen jeg har sett, og tristeste på en fin måte. 

Idag var det endelig litt fint vær også, hæærlig! Får se hva denne dagen bringer, nå skal jeg hvertfall kose meg med te og litt tv. Håper alle har hatt like fine dager som meg! 

 

bukse, genser og skjorte under hm turban bikbok sko mamma sine

 

Hei på dere! Nå er tante og Eivind her hos oss. I dag har jeg kost meg kjempe masse med de to på akvariet og så på besøk hos tante Cella. En skikkelig hærlig dag egentlig. Reiner med i måren blir ganske bra også, for da skal vi til Myrkdalen og stå på ski. Ani skal være med, så gler meg! Ha en fin lørdagskveld dere! 


 

genser bik bok tighst versace for hm sokker lindex tubesjal pieces cuff glitter sko mamma sine

 

Heisann! Har hatt tidenes slappeste blokkdag uten lærer, med litt for mye mat og to amazing jenter! Ellers har jeg vært nede hos min tante og onkel og drukket cappuchino. Rettere sagt en deilig dag! Og i måren skal jeg til byen med en annen tante og fetteren min. Tror det blir akvariet og besøk hos tanten til morfar. Familiehelg dette. God helg til dere! 

 

blazer h&m tee fillippa k jeans bik bok ring h&m sjerf bik bok frynseboots bianco 

 

Hei på dere! I dag har jeg vært på en kjempekoselig tur til lagunen med Ani og drukket smoothie på verdens søteste cafe. I dag har jeg brukt mamma sine frynseboots igjenn, elsker de. Men det som er litt tidig er at når hun kjøpte dem for noen år siden var det et hatobjekt. Rart hva man ikke liker en stund, og så plutselig er det bare perfekt! Ha en forstatt fin kveld! 

accessorize 130 ,-

 

Hei dere! Var en liten tur nede på lagunen og fant dette søte dekselet på accessorize. Og siden det var billig og skatten min kunne trenge et deksel nå siden den er blitt litt ripete så kjøpte jeg det. Men nå er det verdens beste serie Frustrerte fruer og så skal jeg sove. See you! 

 

strikkecardigan bikbok skjørt cubus belte h&m genser gina tricot støvler viking armånd og tubesjal h&m 

 

Heei! Nå er jeg nettopp kommet hjem fra en liten svipptur til byen med Ani mi. Hadde bare planer om å reise ned og prøve Jeffrey Campell Lita sko, noe som jeg for så vidt gjorde, men kjøpte meg også et lite plagg. Var en Versace for H&M tighst til bare 150 kr så er vell lov? Og for dere som tvilte, JC skoene var amazing! Tror jeg skal investere i et par kanskje.. Men nå må jeg gjørelitt lekser før jeg skal sove. Natta :* 

 

 

Søt kopp. Verdens beste te. Home and away. Perfekt start på uken! 

 
 


strikkegenser bikbok kjole under h&m sko dna sjerf bikbok 

 

Hei og hopp! Håper alle har en like bra lørdag som meg. Jeg har nettopp kommet fra jobb og skal snart ut og handle med min pappa. Så i kveld får jeg besøk av noen hærlige venner! Dette er forresten antrekket fra i går, da jeg var i byen. Vi snakkes! 

genser risøe skjorte under h&m shorts gina tricot ring h&m strømper pieces 

 

Heisann! Dette er antrekket mitt fra i går. Da var det skole og så en helt fantastisk kveld med Ani mii. Vi badet i boblebadet i flere timer og kostet oss med brus og kjeks. Utrolig deilig å slappe av og bare snakke. Og siden vi har hatt fri i dag har jeg vært i byen med verdens beste venner! Synne har tatt piercing, vi har drukket kaffe på deli de luca og shoppet bitte litt. Kjempe koselig dag dette og! <3 Me sjååast senere! 

 

 
 Heiheei! Tenkte å lage et innlegg med mine favoritter i januar. Men i og med at jeg har vært mye syk, har vært til legen nå og fått medisin, så har det ikke blitt så mange antrekk. Pluss at mange av de jeg likte aller best har jeg ikke bilder av, sad face. See youu! 

 

fra h&m 399,- 

Hei på dere! Dette er de nydelige skoene jeg kjøpte i byen med Ani her for to uker siden. Siden det kom ut i nettbutikken til h&m har jeg siklet på de, og når jeg fant de i butikken begynte jeg nesten å grine. Snakk og lykkefølelse! Så nå står de fint inne i skohyllen min og venter på en fin dag de kan brukes på! Natta! Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits