SAMSUNG CSC

- AVOKADO - BACON - VARM KAKAO -

Denne helgen har virkelig flydd forbi og i dag reiste mamma og Marte hjem. Vi har hatt en helt fantstisk helg! Som vi har kost oss, med god mat, god drikke, shopping, latter og glede! Jeg har fått vist de skolen min og favoritt stedene mine å spise og drikke. Jeg er så heldig å få se de igjen allerede på fredag for da skal jeg hjem for en ukes tid. Har reading week på skolen den uken som vil si ingen undervisning så da benytter jeg anledningen til å ta en liten Norgestur! 

Jeg har en del bilder å vise dere fra helgen jeg må bare få satt meg ned å sett gjennom og sortert litt. Dagen i dag har gått i ett men på en rolig avslappende måte, akkurat slik en søndag skal være. Allerede klokken kvart over seks var vi oppe av sengene og drog ned til Victoria Station hvor mamma og Marte skulle ta toget til flyplassen. Vi spiste en enkel frokost før vi sa hade til hverandre og jeg drog hjem igjen. Da fant jeg ut at jeg ville legge meg litt igjen og fikk noen gode timer på puten. Så var det litt søndagskos med kaffi på sengen og netflix på skjermen, før drog ned på biblio hvor jeg møtte Hannah. Vet ikke helt hvor effektivt jeg egentlig brukte timene der i dag, men litt fikk jeg gjort. Når jeg kom hjem lagde jeg med denne deilige kveldsen over, så nå er jeg klar for en god natt søvn for en ny uke og ikke minst en ny måned! 

 

 
1484558_898019420228960_2250807379494985782_n

 I går var meg og min kjære Hannah på en gig med dette bandet dere ser på bildet, Joseph. Tre søstre fra USA som spiller helt nydelig musikk. Jeg hadde aldri hørt om de før, men Hannah kjente en som fikk oss på listen og man takker ikke neitakk til en gratis gig. Så da tok vi turen ned på The Slaughtered Lamb hvor de skulle spille og koste oss med øl og god musikk. Anbefaller dere å sjekke de ut på spotify eller noe for musikken deres er utrolig fin og behagelig å høre på. Albumet deres Native Dreamer Kin har gått på repeat hos meg i dag. 

Nå er jeg på vei ned til Victoria Station for å hente to fine frøkener som kommer på besøk til meg. Blir en glede å se mamma og Marte igjen, og en glede å vise de hvordan jeg har det her borte. Marte har vært her engang etter jeg flyttet og sett hvor jeg bor og sånn, men mamma har ikke vært her så lenge jeg har bodd her så denne helgen skal jeg vise henne mitt London! Tror det blir en veldig bra helg!  Skal prøve å ta masse bilder og kanskje blir det noen antrekksbilder og siden jeg faktisk har noen som kan ta bilder av meg joho! 

 

 

 God morgen fra meg og London! Idag våknet jeg opp til en nydelig dag med sol på himmelen. Jeg har egentlig forelesning klokken ni hver torsdagsmorgen så jeg stod nå opp, satte på kaffi, kastet på meg noe klær og la en superlett sminke før jeg heiv innpå kaffien og ut døren. Var særs fornøyd med meg selv som hadde klart å stå opp med tanke på at jeg var ute i går, noe jeg skal fortelle dere mer om senere, og jeg var fornøyd med at undegrunnen ikke var stappfull. Så kommer jeg på skolen da, tror dere det er en sjel i forelesningssalen? Neida, så jeg sjekker mailen min og der var det jammen meg komt en mail om at forelesningen var avlyst. Note to myself alltid sjekk mail før du går ut døren. Så nå er jeg på biblioteket, fant ut jeg like godt kan være produktiv når jeg har kommet meg opp av sengen så tidlig, selvom det fristet mest å gå hjem og sove litt til haha.
Håper alle får en fin dag og at det er fint vær der dere er! 

 
SAMSUNG CSC

Hei og hopp, tenkte bare å oppdatere litt før jeg kryper til køys. Strengt talt er jeg allerede i sengen hvor jeg har nytt denne cupcaken som var på halv pris på Lolas. Jeg må lære meg at å spise mat i sengen som oftest ikke er en god ide, men tror ikke jeg smulte så veldig mye haha. Kvelden i dag har jeg brukt med en god venninne fra hjemme og vi har kost oss med pizza på favorittstedet! Skal skrive et innlegg om dette stedet tenkte jeg, for der er det både godt mat og det er overkommelige priser. Vi spiste nydelig pizza og drakk øl, før vi gikk videre til en random pub hvor det ble enda en øl. Vi snakket om alt mellom himmel og jord og koste oss! Så dette har virkelig vært en fin tirsdagskveld! 

 

 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

kåpe og genser bikbok bukse benetton sko reebook veske hm 

 

 

 Current location: biblioteket. Vi har et sinnsykt bra bibliotek her på skolen med bøker om alt mulig. Her bruker jeg egentlig mye tid for det er her jeg jobber best og klarer å konsentrere meg skikkelig. Det er stille og fredelig, også føler man liksom at man må gjøre skolearbeid når man er her. Nå holder jeg på å reinskrive notatene mine fra en forelesning jeg hadde i dag om foreign aid, ganske interessant egentlig! Jeg leser litt til et essay jeg skal skrive i samme fag og koser meg med te, en fin study date med meg selv rettere sagt.  
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Fredag var en nydelig dag med sol og blå himmel! Vi fant ut at dette måtte nytes så vi tok kameraene våre med ned til Hammersmith Bridge hvor vi ruslet langs Thamesen. Vi pratet, koste oss, tok bilder og filmet litt til en vlog Elise har! Om resultatet blir bra får jeg kanskje lov å poste det her på bloggen! Det var ganske kaldt ute denne dagen så etter å ha vært ute en stund gikk vi på Costa hvor vi spiste lunsj og drakk kaffe før jeg måtte skynde meg til undegrunnen for en time på skolen. Jeg kunne ikke bedt om en bedre formiddag og det gjorde godt å få se solen litt, og ikke minst Elise! 

 

 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

genser weekday smykke hm  

Idag skal i følge undersøkelser være den mest depressive dagen i året, og derfor er dette the blue Monday. Det er den tredje mandagen i det nye året, det begynner å bli en stund siden jul, ute er det kaldt og mørkt og det har begynt å gå opp for oss at vi må gjennom både ferbuar og mars før våren faktisk kommer. Til tross for dette har jeg egentlig hatt en super mandag selvom at jeg har hatt uni hele dagen, klarte å låse meg selv ute fra rommet mitt når jeg hadde dårlig tid i dag morges og klarte å svi fiskesuppen min. Men jeg smiler enda! Jeg har fått lest både pensum og ikke pensum, hatt time med en av mine kjære venninner, spist lunsj og drukket varm sjokolade og nå skal dagen avsluttes med litt serie før jeg kryper under dynen. Egentlig en veldig fin blue Monday. 

 

Forresten jeg er en time bak dere, så forsatt mandag her hos meg selvom klokken har blitt tirsdag hjemme i Norge.  

 

 
SAMSUNG CSC

Starter alltid dagen med en kopp svart kaffi, og gjerne en avokado til! Så godt, og så enkelt! Ha en fin dag! 

 


Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · London · mote · reise · studie · SYNNÆÆÆ · tanker · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits