bukse never denim, bikbok kåpe bikbok jakke fransa tee weekday sko dr martens sjal bikbok 

 

Heisann dere! Nå er jeg snart klar for sengen etter en deilig helg. Har jobbet og slappet av for det meste, og i dag har jeg trent styrke på sats med min fineste Ani. Jeg gikk også en lang tur med mami før sats, så vet ikke helt om jeg klarer å gå i måren. Er ganske så dårlig trent så skal ikke mye til før jeg kjenner det for å si det sånn. Dette er antrekket mitt for onsdag, om jeg ikke tar helt feil. Fikk den fine jakken med glitter til jul i 2011, men har ikke brukt den før. Har ikke vist hvordan jeg skal få den til å funke, men syns dette ble ganske greit. Håper alle har hatt en fin helg og at uken som kommer blir bra! 

 shorts DIY tee brandy melville blazer vintage sko dr. martens kåpe bikbok lue cubus 

 

 

Heihei! Tenkte å vise dere gårsdagens antrekk. Har tatt nye bilder i dag og, men de skal dere heller få se en an dag. Har ikke tid til å blogge flere ganger i dag skjønner dere. Skal snart spise pai til middag og så skal jeg på sats og trene. Dette blir faktisk tredje dagen på rad jeg trener, noe som er ganske bra for å være meg. Skal prøve å ikke bare være flink denne uken, men fortsette å trene fremover og. Men ha en nydelig onsdag dere! 

 

 
dongeriskjorte only tights hm sko dr. martens 

 

Hei på dåkkar! Fikk denne rå tightsen til jul av min fine Anette, digger den! I går kombinerte jeg den med en enkel dongeriskjorte jeg fikk til jul av farmor og dr. martens som jeg fikk av mine kjære foreldre. Elsker skona, de passer til alt. Skjønner ikke kordan jeg har klart meg uten, haha. I går var jeg også flink å trene, først en gruppetime på sats og så løp jeg på tredemøllen vi har her hjemme. I dag er planene litt usikre, men har tatt antrekksbilder i dag og. De kommer mest sannsynlig i måren. Ha en fantastisk tirsdag dere! 


 

 

 

Heihei! Her er noen flere av antrekkene mine fra 2012, disse er fra mai til desember. Jeg var ganske flink på vårhalvåret og blogge og ta bilder, men så ble det litt dårligere på høsten. Så vi får se hvordan det blir i 2013. Det ble en del bilder likevel, så håper ikke dere syns det var altfor mange. Dagen i dag er en deilig dag jeg ikke skal bruke på noe spesielt, hærlig. Kos dere i dag alle sammen! 

 

FORRESTEN, har dere noen favorittantrekk fra 2012? Fra både dette og det forrige innlegget? 

 

 

GODT NYTTÅR ALLE FINE! Håper alle hadde en fin fering av det nye året i går. Jeg hadde hvertfall det, sammen med mine fantastiske venner. Jeg har lagd en oppsummering av antrekkene mine fra 2012, men det måtte komme i to deler for det var en del. Dette er antrekkene mine frem til april. 2012 har vært et utrolig bra år for min del. Jeg har fått reise til to av verdens beste byer, nemlig New York og Paris. Jeg har fått en ny fetter, fått meg jobb , dipdyet håret og blitt kjent med nye mennesker. Jeg har også vært i Oslo, Stavanger og i bryllup til og med. Nå håper jeg bare 2013 blir like bra! Ha en fortsatt fin kveld! 

 Kristintm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits