Her kommer vloggen Elise lagde! Veldig merkelig å se meg selv snakke på film sånn haha, men veldig koselig minne fra denne fine dagen! 

 

 
1484558_898019420228960_2250807379494985782_n

 I går var meg og min kjære Hannah på en gig med dette bandet dere ser på bildet, Joseph. Tre søstre fra USA som spiller helt nydelig musikk. Jeg hadde aldri hørt om de før, men Hannah kjente en som fikk oss på listen og man takker ikke neitakk til en gratis gig. Så da tok vi turen ned på The Slaughtered Lamb hvor de skulle spille og koste oss med øl og god musikk. Anbefaller dere å sjekke de ut på spotify eller noe for musikken deres er utrolig fin og behagelig å høre på. Albumet deres Native Dreamer Kin har gått på repeat hos meg i dag. 

Nå er jeg på vei ned til Victoria Station for å hente to fine frøkener som kommer på besøk til meg. Blir en glede å se mamma og Marte igjen, og en glede å vise de hvordan jeg har det her borte. Marte har vært her engang etter jeg flyttet og sett hvor jeg bor og sånn, men mamma har ikke vært her så lenge jeg har bodd her så denne helgen skal jeg vise henne mitt London! Tror det blir en veldig bra helg!  Skal prøve å ta masse bilder og kanskje blir det noen antrekksbilder og siden jeg faktisk har noen som kan ta bilder av meg joho! 

 

 

 God morgen fra meg og London! Idag våknet jeg opp til en nydelig dag med sol på himmelen. Jeg har egentlig forelesning klokken ni hver torsdagsmorgen så jeg stod nå opp, satte på kaffi, kastet på meg noe klær og la en superlett sminke før jeg heiv innpå kaffien og ut døren. Var særs fornøyd med meg selv som hadde klart å stå opp med tanke på at jeg var ute i går, noe jeg skal fortelle dere mer om senere, og jeg var fornøyd med at undegrunnen ikke var stappfull. Så kommer jeg på skolen da, tror dere det er en sjel i forelesningssalen? Neida, så jeg sjekker mailen min og der var det jammen meg komt en mail om at forelesningen var avlyst. Note to myself alltid sjekk mail før du går ut døren. Så nå er jeg på biblioteket, fant ut jeg like godt kan være produktiv når jeg har kommet meg opp av sengen så tidlig, selvom det fristet mest å gå hjem og sove litt til haha.
Håper alle får en fin dag og at det er fint vær der dere er! 

 
SAMSUNG CSC

Hei og hopp, tenkte bare å oppdatere litt før jeg kryper til køys. Strengt talt er jeg allerede i sengen hvor jeg har nytt denne cupcaken som var på halv pris på Lolas. Jeg må lære meg at å spise mat i sengen som oftest ikke er en god ide, men tror ikke jeg smulte så veldig mye haha. Kvelden i dag har jeg brukt med en god venninne fra hjemme og vi har kost oss med pizza på favorittstedet! Skal skrive et innlegg om dette stedet tenkte jeg, for der er det både godt mat og det er overkommelige priser. Vi spiste nydelig pizza og drakk øl, før vi gikk videre til en random pub hvor det ble enda en øl. Vi snakket om alt mellom himmel og jord og koste oss! Så dette har virkelig vært en fin tirsdagskveld! 

 

 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Fredag var en nydelig dag med sol og blå himmel! Vi fant ut at dette måtte nytes så vi tok kameraene våre med ned til Hammersmith Bridge hvor vi ruslet langs Thamesen. Vi pratet, koste oss, tok bilder og filmet litt til en vlog Elise har! Om resultatet blir bra får jeg kanskje lov å poste det her på bloggen! Det var ganske kaldt ute denne dagen så etter å ha vært ute en stund gikk vi på Costa hvor vi spiste lunsj og drakk kaffe før jeg måtte skynde meg til undegrunnen for en time på skolen. Jeg kunne ikke bedt om en bedre formiddag og det gjorde godt å få se solen litt, og ikke minst Elise! 

 

 


kjole veromoda jakke monki sko hm veske tiger of sweden solbriller urban outfitters 

Hei! Her kommer et upublisert antrekk fra den første uken min her borte, når jeg hadde pappa som fotograf haha. Hadde helt glemt jeg hadde disse bildene men passer fint å poste nå når jeg sitter inne i joggebukse og skriver essay og gjør alle mulige andre ting samtidig. Som å blogge, lage te, spise chips, ha dype samtaler på messenger (okei å si de var dyp var å dra den litt langt), se på julebilder på weaherit og prøve å finne motivasjon til å skrive. Jeg er nesten halveis ordmessig, men så kommer jo korrekturlesing og dette etterpå. Målet er å være ferdigskrevet til i morgen så jeg har mandag og tirsdag til å lese gjennom og rette før deadline er på onsdag. Hjelp! Har forresten og en presentasjon som jeg skal holde på mandag, så kanskje jeg skal slutte å blogge nå og gjøre mer skolearbied. Snakkes! 

 

 

Kan nesten ikke tro det er første desember allerede. Tiden har flydd de siste månedene. I dag har jeg kost meg med pepperkaker, julete og åpnet første luken i julekalenderen min samtidig som Kurt Nilsen sitt nydelige album har gått på repeat. Jeg har også pyntet  litt til jul med denne søte julebamsen i vinduet mitt, så det er blitt litt julehyggelig her på rommet mitt i London. Nå skal jeg skrive essay resten av kvelden med enda mer julemusikk i ørene og en kopp gløgg. Håper alle har en fin dag!

 

Teller forresten ned til jeg skal hjem, bare 9 små dager igjen! For en glede!

 

 
Untitled

Heihei! I dag har vært en typisk  mandag for min del. Vanskelig å komme seg ut av sengen i dag tidlig, mange timer på skolen, ostesmørbrød til middag fordi jeg ikke gadd noe mer og nå skolearbeid resten av kvelden. Jeg unnet meg en stor kaffi fra starbucks i sted, og da ble det favoritten pumpkin spice latte. Det gjorde dagen en hel del mye bedre og jeg føler meg klar for denne uken. Eller etter jeg er ferdig med dagens skolearbeid, som er å forberede meg til forelsning i mikroøkonomi, da føler jeg meg klar for denne uken. 

De siste ukene har bare flydd forbi, tiden går bare så utrolig fort. Jeg har allerede vært i denne inspirerende byen i over en måned, tenk det. Jeg storkoser meg! Har møtt på så mange hyggelige mennesker og skolemessig går alt bra så langt. Jeg opplever noe spennende hver dag føles det ut som. Forrige helg besøkte jeg Stonehenge og Bath som er en nydelig by her i England. Dit skal jeg tilbake en dag. Jeg tok en del bilder både av Stonehenge og blant annet et romersk bad vi besøkte i Bath, så disse skal jeg vise dere når jeg får tid og orker. Tok også mange bilder i går ,da meg og min gode venn Hannah gikk på Louis Vuitton Series 3 her i London. Altså har jeg masse spennende å vise dere så det er bare til å titte innom i blant.

 

 

 


Klar for den fineste måneden i året!

 

 


Heihei! Livet i London er egentlig ganske greit det. Jeg stortrives og har hatt mye å gjøre siden jeg kom hit. Forrige uke var det welcome og freshers week noe som betyr mange sosiale eventer og mange spennende introduksjons klassser om jeg kan kalle det for det. Hvertfall gikk jeg på en del sånne klasser der de snakket om hvordan leve sunt på budsjett, hvordan få det meste ut av tiden på SOAS og hvordan det generelt er å bo i London. Om kveldene var det stort sett noe som skjedde i baren i kjelleren på skolen. Jeg var så heldig å møte to søte jenter allerede første dagen i første introduksjons klasse så vi har hengt i lag de fleste kveldene og blitt kjent med enda flere nye folk samtidig. Det er helt utrolig hvor mange forskjellige folk det er på skolen. Et av "ordtakene" til skolen er "Meet the world at SOAS" og det er så sant som det kan bli. Jeg har møtt folk fra Egypt, USA, Japan, Frankrike, Italia, Danmark, Sverige, Nederland og så klart fra Norge og England. Her om dagen møtte jeg faktisk en fyr som var italiensk men som kunne snakke norsk. Han hadde bodd to år på Vestlandet og var veldig stolt over å kunne nynorsk. Så ja det sier litt om hvor liten verden faktisk er. 

Skolemessig har jeg hatt to forelesninger. Den første var spesielt interessant da jeg likte foreleseren veldig godt. Han var lett å forstå og gjorde timen spennende. Den andre var så som så, men her har jeg allerede lest litt på egenhånd og tror det skal gå veldig fint. I dag har jeg ingen forelesninger og skal derfor bruke dagen til å lese om microøkonomi. Senere idag skal jeg på en yoga time og så blir det kanskje ut å ta noen øl i kveld, haha. Føler jeg har drukket mer øl enn vann her borte. Vopsi, men er det freshers så er det freshers. Timeplanen min ser foreløpig veldig grei ut, med fri hver onsdag. Dette kan dessverre forandre seg i løpet av denne uken da vi får vite når vi skal ha totorials, men fingers crossed. 

Nå må jeg komme meg tilbake til økonomiens verden, ville bare stikke innom og si hei alt står bra til med meg. Savner hjemme litt i blant, men det er vel egentlig bare helt naturlig. Ha en fin dag alle sammen!

 

 

Jeg er helt forelsket i denne nydelige byen! Jeg trives her og har hatt noen fine dager så langt. Meg og pappa koste oss sammen de dagene han var her, med god mat og drikke. Pluss litt sightseeing, handling av mat og andre ting til rommet mitt. Jeg var også så heldig å få møte på min fine søster og kjæresten hennes som var på kjærestetur her borte, og spise middag med de hele to dager. Fredag var det ut med fine jenter i Central London, noe som var gøy. For meg var det en helt ny opplevelse å gå på en så fin nattklubb med dresscode og gratis drikke, men gøy var det.
Så dere skjønner at de første dagene her borte har gått litt i ett. Jeg har likevel rukket å ta litt bilder, noe fra her om dagen og noen fra i dag da jeg tok meg en liten vandretur. Jeg elsker virkelig å bare gå rundtom med musikk i ørene og bare ta inn alt rundt meg. Jeg har egentlig ingen anelse om hvor jeg gikk idag, men fint var det og jeg falt enda litt mer for London.

I morgen er min første dag på skolen, hjelp! Da begynner welcome week og freshers week, noe som betyr masse nye inntrykk, nye folk og festlige opplevelser. Jeg gleder meg egentlig veldig, tror dette blir bra! 

 

 


God morgen dere! Nå er klokken litt over ni her borte og jeg er ferdigfikset og klar for å møte pappa til frokost. Jeg er så heldig at han reiste med meg bort hit så jeg slipper å stresse med alle mulige småting alene nå de første dagene. Ellers går det veldig fint, eller egentlig går det over all forventning. Jeg har ikke fått panikk enda og jeg har ikke begynt å gråte. Klapp på skulderen til meg for å være så rolig. Dagen i går gikk til å pakke ut, slappe av litt, finne hotellet til pappa, gå ut for å spise på Nandos etterfulgt av noen øl på en liten pub. Når jeg kom inn for kvelden tenkte jeg: ånei nå skal jeg være alene hjelp. Men det gikk utrolig bra det også. Jeg var heldigvis ganske trøtt, noe som resulterte i at jeg sov sju timer uten å våkne i panikk. Deilig! 


Håper alle får en nydelig dag så snakkes vi senere! Nå vet dere hvertfall jeg har det bra her borte! 

 

 

 

 


Kristinetm


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · London · mote · reise · studie · SYNNÆÆÆ · tanker · til vanlig · tips · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits