Deilig søndag hjemme! Våknet til en fantastisk fellesfrokost før jeg har brukt for mye tid på weheartit, sett ski med pappa, drukket mye te og nå ser jeg the Perks of Being a Wallflower. Verdens fineste film spør du meg! Jeg elsket boken da jeg leste den for noen år siden og tenkte at filmen aldri kunne leve opp til boken, men det gjorde den virkelig. Og hver gang jeg ser den rører den noe i meg, for den er bare så vakker og ekte. Om dere ikke har sett den, la denne søndagen bli søndagen hvor dere ser den  og koser dere med en god kopp te. 

 

 


God morgen dere! Eller blir faktisk god dag nå. Hatt en lat morgen siden jeg har fri fra jobb. Har sovet ganske lenge, kost meg med det nye og kaffi. For meg finnes det knapt noen bedre måte å starte dagen på. Så nå er jeg på min andre kopp med kaffi, har vært innom alle bloggene jeg må innom, sett litt på wehearit og tumblr og er nå klar for å spise frokost med min søster. Håper alle får en super fredag! 

 

 

 

 
 

 

Favoritt quote! 

 

 
 

 

Heihei!
Nå har jeg vært hjemme fra Australia i en måned snart og tiden har bare flydd avgårde. Føler ikke jeg fyller dagene med så mye viktig, men litt jobb, litt trening og mye sosialt gjør at tiden bare forsvinner. Mai har vært en utrolig fin måned fylt med masse sprell. 17. mai var en av de fineste dagene jeg har hatt på lenge da jentene samlet seg hos meg til champagne frokost før vi reiste videre for å se på toget og være litt på Os. Har lagt med litt mobilbilder fra denne dagen. Jeg vet ikke om det var champagnen eller bare gleden av å feire 17. mai som gjorde det, men jeg måtte hvertfall kjøpe meg en gassballong. Var meget fornøyd med den hahah. 

Det nærmer seg juni med stormskritt og kalenderen sier det skal være sommer, men når jeg ser ut vinduet kunne det like godt vært høst. Neida, er ikke så gale men litt trist at det er slutten av mai og gradestokken ikke viser mer enn 10-12 grader. Får håpe det snur og blir bedre nå når juni melder sin ankomst.

Akkurat nå nyter jeg en kopp kaffi og en deilig crossaint. Holder på å lage litt bildeinnlegg fra Australia turen til dere, så da har dere noe å glede dere til!

Ha en strålende tirsdag alle fine mennesker! 
 

 

 

 

En søndag morgen i sengen med en god bok og flere kopper kaffi. 

 

 

Ha en fin første mandag i det nye året! 

 

 
 

 

  
 

 
Kristinetm


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · London · mote · reise · studie · SYNNÆÆÆ · tanker · til vanlig · tips · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits