SAMSUNG CSC

- LATE MORNINGS, BIG SHIRTS, MESSY HAIR, A BOOK AND TEA - 

 

Idag hadde jeg en perfekt morgen, fikk sovd ut for så å kose meg med te og en god bok før dagen startet skikkelig. Nå har jeg netopp vasket kokeklær så jeg får reine sengeklær og håndklær når jeg kommer tilbake igjen. Kofferten er pakket og jeg spiser litt lunsj før jeg skal på skolen en time og så blir det Norge! Gleder meg til å tilbringe tid med familien, spise god mat og bare slappe av en uke. Også krysser jeg fingrene for en tur på ski med daddycool!  Må studere litt innimellom kosen og da, men det hører med. Det blir godt med en pause fra storbyen hvertfall. Jeg elsker virkelig å bo her men det kan er alltid godt å komme seg litt vekk. 

God fredag alle sammen! Vi skrives fra Norge! 

 

 
 

february, winter, and month image

 

Februar allerede, tiden bare forsvinner. Føler det netopp var januar og skolestart igjen, og i dag begynner jeg på min femte uke med undervisning. Føler ikke jeg får tid til alt jeg skulle ha gjort. Tror eksamensperioden kommer før jeg i det hele tatt får blunket. Neida, ikke så gale men tviler på at det er bare meg som syns tiden går fort. Nesten litt merkelig for vintermånendene er jo ofte de tyngste månende der vi sliter mest. Hvertfall hærlig å tenke på at det går mot lysere og ikke minst varmere tider.

Syns det er litt deilig at den nye måneden starter på en mandag, da får man liksom dobbel fresh start om dere skjønner. La oss gjøre denne februar månenden den beste måneden så langt i året og den beste februar måneden noen gang! 

 

 

 
SAMSUNG CSC

- AVOKADO - BACON - VARM KAKAO -

Denne helgen har virkelig flydd forbi og i dag reiste mamma og Marte hjem. Vi har hatt en helt fantstisk helg! Som vi har kost oss, med god mat, god drikke, shopping, latter og glede! Jeg har fått vist de skolen min og favoritt stedene mine å spise og drikke. Jeg er så heldig å få se de igjen allerede på fredag for da skal jeg hjem for en ukes tid. Har reading week på skolen den uken som vil si ingen undervisning så da benytter jeg anledningen til å ta en liten Norgestur! 

Jeg har en del bilder å vise dere fra helgen jeg må bare få satt meg ned å sett gjennom og sortert litt. Dagen i dag har gått i ett men på en rolig avslappende måte, akkurat slik en søndag skal være. Allerede klokken kvart over seks var vi oppe av sengene og drog ned til Victoria Station hvor mamma og Marte skulle ta toget til flyplassen. Vi spiste en enkel frokost før vi sa hade til hverandre og jeg drog hjem igjen. Da fant jeg ut at jeg ville legge meg litt igjen og fikk noen gode timer på puten. Så var det litt søndagskos med kaffi på sengen og netflix på skjermen, før drog ned på biblio hvor jeg møtte Hannah. Vet ikke helt hvor effektivt jeg egentlig brukte timene der i dag, men litt fikk jeg gjort. Når jeg kom hjem lagde jeg med denne deilige kveldsen over, så nå er jeg klar for en god natt søvn for en ny uke og ikke minst en ny måned! 

 

 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

genser weekday smykke hm  

Idag skal i følge undersøkelser være den mest depressive dagen i året, og derfor er dette the blue Monday. Det er den tredje mandagen i det nye året, det begynner å bli en stund siden jul, ute er det kaldt og mørkt og det har begynt å gå opp for oss at vi må gjennom både ferbuar og mars før våren faktisk kommer. Til tross for dette har jeg egentlig hatt en super mandag selvom at jeg har hatt uni hele dagen, klarte å låse meg selv ute fra rommet mitt når jeg hadde dårlig tid i dag morges og klarte å svi fiskesuppen min. Men jeg smiler enda! Jeg har fått lest både pensum og ikke pensum, hatt time med en av mine kjære venninner, spist lunsj og drukket varm sjokolade og nå skal dagen avsluttes med litt serie før jeg kryper under dynen. Egentlig en veldig fin blue Monday. 

 

Forresten jeg er en time bak dere, så forsatt mandag her hos meg selvom klokken har blitt tirsdag hjemme i Norge.  

 

 
SAMSUNG CSC

Starter alltid dagen med en kopp svart kaffi, og gjerne en avokado til! Så godt, og så enkelt! Ha en fin dag! 

 


Litt pakking en lørdagsmorgen før jobb med kaffi og Thomas Dybdahl.  Driver og rydder gjennom klærne mine og lager lister over alt jeg vil ha med meg. Så når jeg virkelig må pakke som egentlig ikke er litt lenge til, da velger jeg bare av det jeg allerede har skrevet ned som jeg vil ta med. Smart sant? Eller kanskje ikke, vet ikke. Har aldri pakket for mer enn tre uker før så dette blir spennende. Snart skal jeg avgårde på jobb og så er det ut på eventyr med fine jenter i kveld!
Ha en god helg alle sammen! 

 

 
Hello September

 

Favoritt årstiden min er kommet! Som jeg elsker høsten. Strikkegensere, kakao, lange turer, kåper, varm te, store sjal, filmkos, peiskos og innekos generelt for ikke å glemme alle de nydelige fargene naturen gir oss. Gleder meg til de neste månedene! 

 

 


Forrige uke hadde vi de fineste sommerdagene og jeg nøt de virkelig. Bading, soling, jordbærspising, litt jobb og mye sosial med fine folk. Det var noen deilige dager. Søndag var like fin og vi hadde rundt 26 grader. Da hadde meg, pappa, søster og kjæresten hennes en fin dag med sjøen. Elsker virkelig å bade jeg så dette var topp. En virkelig fin avslutning på sommerferien.

 
 

Gratulerer med dagen til megselv! Tiden flyr og endelig er jeg 20! Har fått nydelige blomster og kake på sengen idag tidlig av min fine søster og pappa. Fikk også en super gave av søsteren min! Foreløpig er denne dagen perfekt og jeg gleder meg til å gå ut og spise senere idag! 

 

 
 

Søndagsfrokost på en mandag, bedre start på uken kan jeg knapt tenke meg. Have a good one! 

 

 
Hei på dere! Idag har vært en hærlig dag med mine to små fettere som jeg har passet fra lørdag til søndag. Vi har vært ute og hoppet på trampoline, spilt badminton og volleyball og bare kost oss masse. Jeg har hatt kameraet med meg og tatt mange fine bilder. Har fått meg ny linse på canon kameraet mitt, var så heldig å få låne min tante sin linse som hun ikke kan bruke lenger siden hun har et annet kamera nå. Hvertfall merket jeg stor forskjell på denne linsen og den jeg pleier å bruke. Har alltid brukt den som hørte med kameraet når jeg kjøpte det, en 18-55 mm linse. Den jeg nå har fått lånt meg er en tamaron 28-300 mm linse og det er utrolig gøy!  Så nå gleder jeg meg masse til å ta flere fine bilder i sommer og lære meg litt mer med kamerainnstillinger og sånn. Jeg kom hjem for en liten stund siden så nå sitter jeg nydusjet og med nylakka negler og skal øyeblikk krype til køys. Håper alle har hatt en fin helg! 

 

 
 

Hei dere! I dag viser kalenderen at det er sommer. Første juni, men når jeg ser ut vinduet ser det mer ut som første oktober eller noe. Utrolig trist, men håper det snur snart. Hadde problemer med å stå opp i dag, ble så lite motivert til å starte dagen når regnet trommet mot ruten. Selvom juni ikke startet med sol og glede tror jeg likevel det blir en bra måned for jeg har mange gøye planer!  Allerede i morgen drar jeg og pappa til London en liten tur. Vi drar med et fly i nitiden og skal bort å besøke to universitet jeg har søkt på. Det blir utrolig spennende og jeg er egentlig litt nervøs kjenner jeg. Håper det å se skolene kan gi meg litt mer klarhet om dette faktisk er noe jeg vil eller ikke. Vi drar hjem igjen onsdag kveld, noe som betyr lite tid til shopping noe lommeboken min kommer til å bli sjeleglad for. Mine tidligere London turer har for det meste bestått av shopping, shopping og mer shopping, så blir greit å oppleve byen på en litt annen måte. 

På torsdag går turen til Oslo til min kjære venninne Synne. Hadde så lyst å se henne og leiligheten hennes, men siden begge er ganske travle fant vi ut at dagstur var det mest ideelle for oss begge. Så da er det fly bort om morgenen og nattoget hjem om kvelden. Gleder meg utrolig masse! Og om ikke dette var nok så går turen til Paris neste mandag! Våknet opp til en skikkelig gladmelding i dag da meg og Anette hadde fått leiligheten vi hadde ønsket oss! Så utrolig gøy for den er så fin og har balkong. Vi reiser ned på mandag og blir til fredag. Så da står Eiffeltårnet, Montmartre, Sacré-Coeur, Notre Dame og Disneyland på planen! Og et par flasker vin på vår flotte balkong! Tror det blir to flotte første uker av juni! Etter dette blir det jobb meste parten av sommeren, men regner med masse fine sommerkvelder med gode venner! 

Ha en strålende start på juni alle sammen! 

 

 
 

jakke levis kjole synne sin fra bikbok sko reeboks solbriller bikbok sjal cubus

 
 

Hei dere! I går var russetiden over, etter tre uker med lite søvn, mye festing og både sorg og glede. Jeg har hatt det så fint disse ukene dere aner ikke! Har fått være sammen med mine hærlige venner, har vært i Stavanger på LS og rett og slett bare kost meg! Selvom en kjip hendelse oppstod og vår kjære russebil, som så fint har fått navnet Ballerina Anastasia, måtte bli igjen i Stavanger har russetiden vært bra! Vi har vært så heldig å få sitte på med fine medruss, så det ble ikke slutt på moroa selvom bilen tok kvelden. Jeg vil bare takke alle jeg har vært russ sammen med for en fantastisk fin russetid jeg aldri kommer til å glemme, selvom noen kvelder er litt uklare hehhe. Og til dere som ikke har vært russ, det er bare å glede seg!

 
 

hei vakre mennesker. fant dette her greiene her på en tumblr side og fordi jeg ikke vil gjøre lekser gjorde jeg denne. og for dere som av og til stikker innom her, så får dere bli litt bedre kjent med meg. 

navn på fremtidige barn

dette syns jeg er så vanskelig, men jeg syns Noah er utrolig fint og så har jeg alltid likt Stella. men jeg føler liksom jeg må se ungen før jeg kan bestemme navn haha. 

savner du noen akkurat nå? 

vell, jeg savner vennene mine som ikke bor her jeg bor og de i familien min som jeg ikke får sett hver dag.

hva ser du frem til? 

å være russ med mine fine venner og bli ferdig med vidergående.

er det noen som alltid får deg til å smile?

jeg tror de fleste av vennene mine kan få frem et smil hos meg uansett

er det vanskelig for deg å komme over noen?

for å være ærlig, ja. 

hvordan var livet ditt i fjor?

det var utrolig bra, jeg hadde en måned der jeg var syk, det var litt kjipt. ellers fikk jeg reist mye, noe jeg virkelig elsker. bildet under fra barcelona, der vi besøkte stadionen til laget barcelona, camp nou. er du god på å skjule følelsene dine? 

det vet jeg faktisk ikke, men jeg liker ikke å snakke om hva jeg føler. 

hører du på musikk akkurat nå?

nei, ikke for øyeblikket. 

hvordan føler du deg akkurat nå? 

glad og sulten

har du villet fortelle noe til noen, men så gjorde du det ikke?

ja, mange ganger, spesielt om det er noen jeg kanskje har en liten crush på.

savner du hvordan ting var for et år siden?

for et år siden var jeg ganske flink å trene regelmessig, det er jeg ikke nå lenger. men det er nok det eneste jeg savner.

har du noen gang vært i New York?

ja, og det er definitivt en av mine favorttbyer. vil så gjerne dra tilbake. hva er favoritt sangen din for tiden?

how long will i love you - ellie goulding 

når har du bursdag?

jeg har bursdag 24. august

hva er du redd for?

å være alene hjemme når det er mørkt, at noen nære av meg skal dø eller bli avorlig syk/skadet og så er jeg livredd for fugler.. 

hva er favoritt filmen din?

jeg har mange. blant annet the perks of being a wallflower og ten things i hate about you 

hva er din favoritt tv-serie?

uten tvil, greys anatomy 

tre random fakta om deg

jeg har en annen personlighet. den kommer frem når jeg tar på meg et par rosa briller, da blir jeg plutselig Jenny Kristine.

jeg hadde en ku engang. hun het Lilja og var den vakreste kuen som noen gang har levd. 

jeg er avhening av minst en kopp grønn te om dagen 

 noe du vil lære

kinesisk og fransk 

hva er din favoritt sport?

jeg er så lite sporty som det kan bli haha. 

hva er din favoritt bok?

jeg elsker bøker og har derfor mer enn en favoritt bok. likevel vil jeg svare the perks of being a wallflower fordi den er så fin og the fault in our stars for ingen bok har fått meg til å grine så mye og så lenge

hvor vil du helst være akkurat nå?

jeg kunne godt tenkt meg å ligge på en strand i et varmt varmt land og lese en god bok. 

hva er ditt stjernetegn?

jomfru. 

hva er du god til? 

jeg er god til å selge kofferter på jobben min (dette tror jeg hvertfall selv) og så er jeg god til å bruke for mye tid på unøvendige ting, som å blogge nå når jeg burde gjort lekser. 

5 ting som gjør deg glad

når mamma har redd opp sengen min når jeg har vært på skole/jobb

å være med mine gode venner

å ha tid til å drikke te om mårenen 

å reise og oppleve nye ting

nye sko noe som bekymrer deg for tiden

at jeg ikke helt vet hva jeg skal finne på til neste år

hva er favoritt maten din?

det er så mye det, jeg elsker mat. men jeg må nok si fiskekaker med brun saus, poteter og makaroni, fordi det skal vi spise i dag. 

hva er favoritt dyret ditt? 

hunden min, akira. pluss elefanter, zebraer og kuer. 

 

 ha en forsatt deilig dag! 

 

 
 

 

Gratulerer til verdens fineste og beste pappa og tante! I LOVE YOU! 

 

accessorize 130 ,-

 

Hei dere! Var en liten tur nede på lagunen og fant dette søte dekselet på accessorize. Og siden det var billig og skatten min kunne trenge et deksel nå siden den er blitt litt ripete så kjøpte jeg det. Men nå er det verdens beste serie Frustrerte fruer og så skal jeg sove. See you! 

 

 

 

Søt kopp. Verdens beste te. Home and away. Perfekt start på uken! 

 
 Heiheei! Tenkte å lage et innlegg med mine favoritter i januar. Men i og med at jeg har vært mye syk, har vært til legen nå og fått medisin, så har det ikke blitt så mange antrekk. Pluss at mange av de jeg likte aller best har jeg ikke bilder av, sad face. See youu! 

 

kjole h&m sjal bik bok cuff med ring glitter

Hei sweets! Her er litt detaljer fra gårsdagens, rakk ikke ta skikkelige bilder. Hadde det litt travelt i grunn. Men tror dere ikke cuffen med ring ble ødelagt? Joda, ringen og den tråden falt av fordi jeg kom borti noe. Så nå er det bare en cuff. Ha en fin helg! 

 

blazer h&m genser gina tricot bukse cubus smykke fra Afrika sjal vet ikke 

God dag beatiful people! Nå sitter jeg og drikker te og har sett beverly hills 91210 og nå home and away. Skikkelig kose dag så langt, men må rydde litt senere idag. Skal også få tatt bilder av de nye skoene mine til dere, lover, de er så nydelig! See yaa! 

 

lang genser cubus blazer h&m ballerinas h&m tubesjal pieces 

Hei sweeties! Håper deres dag har vært like bra som min! Dette er da gårsdagens antrekk. Var som sagt på mørkekjøring, noe som var kjedelig i grunnen. Skjokk sant? Men nå er det snart frustrerte fruer og så venter sengen på meg. See yaa! 

 

 

http://lissis.blogg.no/1327308198_konkurranse_jeffrey_c.html#comment  på denne fine bloggen kan man vinne disse drømmeskoene! Krysser alt av fingrer og håper jeg vinner! 

 
 

 

Heisann!  Har vært syk i helgen, derfor null blogging. Ellers hadde jeg en kjempe dag på torsdag med Ani i byen på torsdag med altfor mye pizza og et nydelig par sko med hjem. Show you later! Fredag var også utrolig bra med snop og finfine jentene mine, og guttene! 

I går fikset jeg neglene mine og jeg ble ganske fornøyd egentlig, med tanke på hvor korte de er. Fransk mainkyr med happy birthday lakk oppå! Nå er jeg så godt som frisk og i dag blir det mørkekjøring med bestejentete. Woho.. Later peoople. 


genser lindex kjole under ichi sjal bianco støvler timberland ringer gaver armbånd h&m

 

Hei på dåkkar! I det siste har jeg begynt å bruke mer og mer accessories. Noe som jeg syns er kjempe fint! Armbåndene kjøpte jeg på lagunen her om dagen på salg på h&m, kostet bare ti kroner hver så litt av et kupp. Ha en fin dag alle sammen! 

 sko dna bukse lindex topp lindex skjerf bik bok cardigan bik bok cuffs med ring glitter ørdeobber hm 

 

Heisann! Her er dagens look med noen av innkjøpene fra i går. Toppen kjøpte jeg på lindex, den er grå og sort i stripene med et blondestoff under og cuffsen med ring på glitter. Kjøpte meg litt annet dilldall, pluss en ny bukse og noen bluser. Show you sometime. Bildene idag ble finere i svart hvitt, så slik ble det.  I dag er planen å trene litt pilates og yoga. Og ja, øve på en norskpresentasjon. 

 

kåpe cubus genser gina tricot tubesjal pieces smykke h&m jeans lindex sko bianco 

 

Hei på dere! I dag har jeg vært på skolen igjenn, noe som var ganske bra egentlig! Så hadde jeg matteprøve og mest sannsynlig får jeg 5 i MATTE til første termin. Sykeste. Så dagens skal feires med shopping på lagunen, wiwiw! Snakkes godtfolk :D 

 
 bluse og bukse h&m øredobber og ring gaver sko dna belte skapet til min søster

 

Hei dere! Jeg fikk nytt kamera til jul som jeg nå har pakket ut. Har vært litt usikker på om jeg skulle bytte det i en litt bedre modell eller beholde. Så det ble beholde. Det er et Canon EOS 1100 D og så langt liker jeg det veldig godt. Jeg er så godt som frisk igjenn og i dag har jeg vært i bursdagbesøk til min fetter som blir 4 år i måren. Noe som var kjempe koselig med altfor mye god mat.  Ellers håper jeg alle har hatt en fin helg og får en like bra uke! 
 

 

Fraværet skyldes at jeg har vært syk siden helgen, og at jeg ikke har gjort noe annet de siste dagene enn å ligge på sofaen og se frusterte fruer. Men hvertfall så blogger jeg igjen når jeg er frisk og ser noelunde brukbar ut slik at jeg kan ta bilder og slikt. Dette bilde er fra i sommer eller noe. Gleder meg til været blir litt bedre ute, nå er det jo nettopp kommet snø.. Ha en god helg søte mennesker! 

 
   genser lindex smykke bik bok bukse cubus frynseboots bianco

Disse bootsene og smykket gir meg sånn indianer følelse, så i dag har jeg kindaoff vært en indianderjente med frynseboots og flette i håret. Senere i dag er det bursdagsbesøk til noen venner, så da får dere kanskje et bilde av hva jeg går med der og. Må bare finne ut av det først, hehe! Ha en fin helg dere :D 

 
 

 

Tenkte jeg som alle andre bloggere skulle lage ett innlegg om i fjor. 2011 har vært et av de beste årene jeg har opplevd! Har vært på to konserter, med Justin Bieber og Rihanna, har vært på en kjempekoselig klassetur, hatt avslutning med klassen, vært i bursdager og hatt bursdag, begynt på ny skole og møtt mange nye mennesker, vært i Bulgaria og Danmark, hatt photoshooter, 17. mai med verdens beste venner, Stavanger tur og bryllupp med mormor, Norway Cup og Oslo med Anine, jul med familien og nyttår med mine beste! Jeg har også tilbringt mye tid med mine fantastiske venner! Et hærlig år rett og slett! ♥ Kristinetm


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · London · mote · reise · studie · SYNNÆÆÆ · tanker · til vanlig · tips · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits