- superfornøyd - 

 

Tror faktisk jeg helt ærlig kan si jeg aldri har hatt så fine negler! Jeg har bitt negler så lenge jeg kan huske med små pauser innimellom. Husker en gang hadde jeg og onkel en avtale at visst jeg slutta å bite skulle han spandere syden tur på meg. Det begynner å bli et par år siden nå, men jeg klarte det og vi koste oss masse i syden hele familien. Jeg begynte dessverre å bite igjen da.. Nå derimot har jeg vært flink lenge og klart å holde meg så til bursdagen fikk jeg gavekort på en manikyr. Så nå sitter jeg her neglefin og superfornøyd! 

 

 


Have a good one! 

 

 


 

 

Happy new year!!!! 

 

 
  

 


jakke monki tighst hm genser bikbok sko dr martens 

 

What would you attempt to do if you knew you could not fail? Om jeg visste jeg kunne gjort hva som helst i hele verden uten å feile tror jeg kanskje jeg ville spilt inn en film med en av de kjekkeste mannlige skuespillere som fins, nemlig Ryan Gosling. Selvom jeg ikke kunne tenkt meg å blitt skuespiller eller noe sånt, for det har jeg verken talent eller noe lyst til. Men hadde vært gøy å prøvd å spille en film!

Eller kanskje jeg ville reist til et fattig land og bygget skole, sykehus og diverse slike ting. Eller så ville jeg blitt astronaut! Ikke at det er noe jeg kunne tenkt meg å blitt, men hadde vært gøy å prøve det og. Det er egentlig vanskelig å forestille seg at man kan gjøre noe uten at det er en eneste sjanse for at det går galt. Men kanskje vi egentlig alltid burde tenke slik, og bare følge drømmene våre med troen på at alt går bra? Hva ville dere gjort om dere visste det kom til å gå helt fint? Om dere kunne valgt mellom alt i hele verden? 

 

Heisann! Dere husker kanskje et tidligere innlegg med bilder av meg og hun fine Ani? Tenkte det var på tide å vise dere resten, for de gjør meg så glad. Dette var en veldig fin dag! I dag er en helt okei fin dag. Jeg hadde fysikk prøve i dag tidlig, deilig å bli ferdig med. I måren har jeg prøve i entreprenørskap, så må øve litt senere i dag. Jeg må også lage en engelsk presentasjon, så bør nesten begynne. Ha en nydelig onsdag dere! 

 

 

GOD JUL ALLE SAMMEN! Jeg ønsker både kjente og ukjente en utrolig fin julaften! Håper alle koser seg, spiser mye god mat og forhåpentligvis får noen fine gaver! Jeg syns også vi skal tenke litt på de som ikke har det så bra i juletiden og tenke over hvor bra vi selv har det! Jeg er akkurat kommet hjem fra jobb og er snart på vei til mormor og morfar. Kos dere i kveld, det skal hvertfall jeg! 

 

 

Say hello to my obsession! Jeg syns Abbey Lee er så utrolig utrolig pen! Jeg såg dette bilde på en blogg for noen måneder siden, og etter det har jeg liksom forelsket meg litt i henne, om dere skjønner? Øynene hennes er så utrolig fine og egentlig er alt med hun nydelig. Om dere vil kan dere lese mer om hun her.  Dette bilde er perfeksjonisme spør du meg! Ha en fin tirsdagkveld dere! 

Denne uken er livet mitt ganske kjedelig, men til helgen skal jeg i bryllup, gler meg!! 


 

Hei! Kreativitet er noe av det beste som finnes. Anine er en av de fineste som finnes. I helgen hadde vi en liten shoot bare for gøy og her ser dere noen av bildene. Jeg syns de ble utrolig kule! Men jegg elsker svart hvitt bilder då. Ha en nydelig onsdagskveld! Hei. Dette er meg og min fine Anine på en fin dag. Jeg ønsker meg flere fine dager, for tiden er de kun fylt med skole, litt jobb og for lite sosialt liv. Jeg ønsker at døgnet hadde flere timer, slik at jeg kunne sovet mer. Jeg elsker å sove. Neste uke er det ferie, det skal bli bra. Jeg gleder meg. Nå øver jeg engelsk, skal ha presentasjon i måren. Det er ikke bra. Ønsk meg lykke til! Ha en flott onsdagskveld. 

 
 

Just me, myself and I. Photo: me 

 

 

Yo!! Her er resten av bildene meg og min søster hadde for en stund siden. Har hatt en ny en i dag med min kjære Ani, så fant ut jeg måtte få lagt ut alle disse før det kommer noe helt nytt. Kjolen er forstatt vintage og hårsmykket fra topshop. Stylingen er gjort av meg selv og fotograf er min søster Marte. Nå skal jeg begynne å redigere de fra i dag, som var rundt 900 stykker. Heh, har sletter over halvparten da, så er ikke så gale. Håper dere liker disse bildene! 

 


 
 

Hei dere og gratulerer med dagen!!! Håper alle har hatt det kjempe fint og spist masse is og pølser! Hører liksom dagen med at bunaden blir strammere og strammere utover dagen. Det er hvertfall veldig godt å ta den av, selvom jeg elsker å gå med den. Tror kanskje det at den blir brukt så sjelden gjør den litt ekstra fin. Jeg har Os-bunad om noen skulle lure og jeg syns det er en av de fineste. Min dag har vært helt super med god mat og fine folk! Peacee out!!


 

 

 

Hallo! Jeg syns dette er så utrolig, utrolig kult og har tenkt på å gjøre det en stund. Har lyst, men er litt dyrt siden jeg må bleke og sånt stress.. Men ååå, så fint! Tror jeg må få det til, men vet ikke helt ka farge. Tenker lillla eller turkist kanskje. Hadde vært hærlig med dip-dyed langt hår i sommer i fin flette og fint strandhår. Nydelig sant? Peace out! 

 

 Hei kjære fine dere! Her er litt bilder fra en fotoshoot jeg hadde med min søster for noen uker siden. Syns det ble mange bra bilder jeg, liker denne stilen veldig godt hvertfall. Hårsmykket er fra topshop og jeg ble superglad når jeg fant det. For har sett mange bloggere som har sånn lignede da, så ganske grei lykkefølelse å finne et. Kjolen er vintage og er egentlig veldig hærlig. Det er litt feil lengde for meg til vanlig da, men funker greit til sånne anledninger. Har mange flere bilder, så tar det i et annet innlegg ellers blir dette så langt. Håper dere liker bildene! 

 

 

 

Hei verdensfineste lesere! Tenkte jeg skulle lage et lite inspirasjonsinnlegg med masse fine bilder fordi jeg syns det er så koselig. Håper dere liker det! Jeg liker hvertfall godt å se på fine bilder på weheartit, og det er der disse er hentent fra. Ellers skal jeg på hyttetur i måren, så det blir nok ingen blogging frem til tirsdag. Skal se om jeg får slengt inn et innlegg i måren før jeg reiser, om jeg rekker å lage det til i kveld. Har det egentlig litt travelt. Har en stor prøve i samf i måren og hadde en stor i naturfag i dag, huh. Hardt liv altså. Ha en nydelig kveld dere! 

 


 


 Sitter her med en av verdens søteste katter sovende på fanget ( sammen med Marius så klart Synne) og ser på Anine rydder i skapet sitt. Snakk om å ha masse klær, men jaffal så føler jeg meg som den kongen! Love life! Fint å se folk arbeide!


Kommer et skikkelig innlegg i kveld eller måren formiddag :DToodles


Mobilblogger nå forresten
-Ha en flottings dag! 
juli 2009 343

juli 2009 349
juli 2009 495


- Kristine

Kristinetm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits