Hei dere! Endelig kan jeg senke skuldrene, og nyte følelsen av å være ferdig med første året på uni. Det gjøres som jeg gjør det best, med litt rødt i glasset og litt deilig inspirasjon fra et magasin. I dag hadde jeg den fjerde og siste eksamenen min, og uansett om det kanskje ikke blir toppkarakter så er jeg veldig fornøyd med å være ferdig og fornøyd med innsatsen min. Mer eller mindre hver dag de siste fire ukene har jeg lest, om demokratisering i Asia og Afrika, om regime i Nord-Korea, om etterpørsel og tilbud i et marked, om demografisk overgang i Afrika og jeg har lært meg å regne ut hvordan et firma kan maksimisere fortjenesten sin. Det har vært mange tårer og ekstremt mange notater, men det var verdt det nå. Hardt arbeid lønner seg alltid på en eller an måte. 

Dette året har vært interessant og lærerikt på mange måter. Jeg har lært utrolig mye skolemessig, om økonomi, men også om politikk i Asia og Afrika, et emne jeg aldri trodde jeg skulle bevege meg innpå. Jeg har i tillegg lært sinnsykt mye om meg selv. Det har vært et fint år, men et turbulent år. Mye følelser, både på godt og vondt. Jeg har ledd og jeg har grått. Jeg har fått fantastiske venner som jeg håper jeg kan holde kontakten med hele livet! Ellers er det mye som har vist seg å være  akkurat slik jeg trodde det kom til å bli, men mye har vist seg å være annerledes og kanskje hadde jeg forventinger som ikke helt har stått til opplevelsen. Det er det som er det skumle med å forvente noe, eller tro noe, eller tro at ens egen opplevelse kommer til å bli lik noen andres. Det er aldri tilfelle uansett og jeg har lært meg at det beste er å forvente minst mulig, men gjøre det beste og det meste ut av det som skjer. 

Her ble det litt tankespinn  ja. Egentlig ville jeg bare inn å fortelle dere at jeg har sommerferie og at det er sinnsykt deilig! Jeg blir i London i to uker til før det blir sommer i Norge. Der venter jobb, båtturer, strandliv, bading, utepils, bryllup, muligens roadtrip med mormor og morfar, Oslo-tur, festival, skogsturer, grilling og ellers mye sosialt og mange eventyr som hører sommeren til. Jeg gleder meg! 

Og til dere som ikke er helt ferdig med eksamenstiden enda, lykke til videre med revision og med selve eksamen! Jeg heier på dere alle! Følelsen etterpå er fantastisk!! 

 

 

 

  


  0 kommentarer på "first year of uni done"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noKristinetm


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · beauty · Blogg · inspirasjon · London · mote · reise · studie · SYNNÆÆÆ · tanker · til vanlig · tips · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits