Heihei! Livet i London er egentlig ganske greit det. Jeg stortrives og har hatt mye å gjøre siden jeg kom hit. Forrige uke var det welcome og freshers week noe som betyr mange sosiale eventer og mange spennende introduksjons klassser om jeg kan kalle det for det. Hvertfall gikk jeg på en del sånne klasser der de snakket om hvordan leve sunt på budsjett, hvordan få det meste ut av tiden på SOAS og hvordan det generelt er å bo i London. Om kveldene var det stort sett noe som skjedde i baren i kjelleren på skolen. Jeg var så heldig å møte to søte jenter allerede første dagen i første introduksjons klasse så vi har hengt i lag de fleste kveldene og blitt kjent med enda flere nye folk samtidig. Det er helt utrolig hvor mange forskjellige folk det er på skolen. Et av "ordtakene" til skolen er "Meet the world at SOAS" og det er så sant som det kan bli. Jeg har møtt folk fra Egypt, USA, Japan, Frankrike, Italia, Danmark, Sverige, Nederland og så klart fra Norge og England. Her om dagen møtte jeg faktisk en fyr som var italiensk men som kunne snakke norsk. Han hadde bodd to år på Vestlandet og var veldig stolt over å kunne nynorsk. Så ja det sier litt om hvor liten verden faktisk er. 

Skolemessig har jeg hatt to forelesninger. Den første var spesielt interessant da jeg likte foreleseren veldig godt. Han var lett å forstå og gjorde timen spennende. Den andre var så som så, men her har jeg allerede lest litt på egenhånd og tror det skal gå veldig fint. I dag har jeg ingen forelesninger og skal derfor bruke dagen til å lese om microøkonomi. Senere idag skal jeg på en yoga time og så blir det kanskje ut å ta noen øl i kveld, haha. Føler jeg har drukket mer øl enn vann her borte. Vopsi, men er det freshers så er det freshers. Timeplanen min ser foreløpig veldig grei ut, med fri hver onsdag. Dette kan dessverre forandre seg i løpet av denne uken da vi får vite når vi skal ha totorials, men fingers crossed. 

Nå må jeg komme meg tilbake til økonomiens verden, ville bare stikke innom og si hei alt står bra til med meg. Savner hjemme litt i blant, men det er vel egentlig bare helt naturlig. Ha en fin dag alle sammen!

 

 


  1 kommentarer på "offisielt student"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noKristinetm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · London · mote · reise · SYNNÆÆÆ · tanker · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits