Idag er siste dagen min hjemme. Det er helt uvirkelig. Når jeg søkte på skole trodde jeg aldri at tiden skulle gå så fort. Tenk det er i morgen tidlig jeg reiser. Jeg kan liksom ikke tro at jeg har enveisbillett til London. For et år siden hadde jeg ikke tenkt tanken engang. Jeg er så nervøs jeg til tider ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg eller hva jeg skal tenke. Hjerter bare slår i hundre og jeg er livredd. Men jeg vet egentlig ikke helt hva jeg er redd for. Det er jo bare snakk om tre måneder før jeg er hjemme igjen på besøk. Tre bittesmå korte måneder. Ja, jeg skal være i et annet land uten min kjære rundt meg, men mange har klart det før meg og jeg skal ikke være noe dårligere. Det er likevel trist å reise fra familien og mine fine venner. Kommer til å bli helt forferdelig å si hade til mamma og pappa tror jeg, og ikke minst min søster. Blir nok en del grining når jeg klemmer de for siste gang. 

Det jeg tror jeg gruer meg mest til er å om jeg kommer til å klare få meg venner. Jeg er redd jeg må være mye alene, og det er litt skummelt for da kan hjemlengselen bli stor. Jeg får bare prøve så godt jeg kan å bli kjent med noen, og tenke at det er likt for så og si alle. Ellers er jeg så heldig å ha tre venninner på en annen skole i London så egentlig skal det gå veldig fint. Allerede fredag skal jeg møte to av disse igjen og jeg gleder meg stort!

Studie gruer jeg meg litt til og. Det er jo noe helt nytt som jeg ikke kan noe om fra før. Jeg skal studere økonomi, og strengt tatt er jeg ikke spesielt økonomisk av meg. Språket gruer jeg meg ikke så mye til, tror egentlig jeg har god kontroll på engelsken min. Eller jeg føler jeg har et greit ordforråd, men tror kanskje det tar litt tid før alt kommer flytende. Regner med det skal gå fint egentlig. Jeg kan ikke faguttrykk da, men har funnet ut jeg må skrive ned alle vanskelige ord på forelesninger slik at jeg kan slå de opp og lære meg dem. Har til og med kjøpt meg norsk-engelsk/engelsk-norsk økonomisk ordbok . 

Dette ble egentlig et litt rotete innlegg, men for øyeblikket er det litt rot i hodet mitt og så godt å få skrevet litt ned. Idag er det bare pakking, litt venninnekos og litt familekos på planen. En fin siste dag hjemme! 

 

 

 


  1 kommentarer på "om london og sånt"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noKristinetm


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · Januar 2014 · Juli 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012Kategorier


· antrekk · bare bilder · Blogg · inspirasjon · mote · reise · SYNNÆÆÆ · tanker · til vanlig · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits